Ha most elkezdenék erősíteni, hogy formásabb legyen a fenekem, akkor mennyi idő alatt tudnék látható eredményt elérni?
Figyelt kérdés
Atléta vagyok és egyáltalán nem pudingos a fenekem tényleg csak formálni szeretném. 16l2015. febr. 28. 23:02
1/9 anonim válasza:
Normalis edzes+kaja es nyarra szepen fog latszani.
2/9 anonim válasza:
Fene tudja. Mindenkinél más. Van akinek pár hónap után már látványos, van aki egy évig is edz mire elkezd látszani. Attól függ, milyenek az alapok.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor én inkább a pár hónaposba tartozom. Köszönöm az értelmes válaszotokat:)
2015. márc. 1. 12:17
4/9 anonim válasza:
Szívesen, de arra figyelj, hogy nagy súlyokkal kell edzeni, hogy eredményes legyen!
5/9 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nem értek egyet. Ha mondjuk a lábaimra teszek 1-1 kilós súlyokat akkor annak azért csak lesz látható eredménye, ha minden nap csinálom. Nem szeretném hogy szétmenjen a gerincem, térdem stb.
2015. márc. 1. 21:49
6/9 anonim válasza:
Nem lesz.
Te komolyan "atléta" vagy ha ennyit se tudsz az edzésről? Kétlem.
7/9 anonim válasza:
Másrászt mindennap edzenél "az atlétika" mellett? Kemény lehet..
8/9 A kérdező kommentje:
Igen komolyan az vagyok, de edzésen nem szoktunk erősíteni. Érzem, hogy gyenge vagyok, szóval otthon próbálok produkálni valamit:'D
2015. márc. 1. 23:04
9/9 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm az elismerésed:DD
2015. márc. 1. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!