Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Körülbelül mennyi idő?

Körülbelül mennyi idő?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tavasz közepén elkezdtem konditerembe járni és diétázni. 159-160 cm magas lány vagyok, 60-62 kg között van a testsúlyom. Már sikerült szemmel látható eredményt elérnem, heti 3x konditermes edzést végzek, a gyakorlatokat 12+10+10+10+8-as beosztással végzem minden testrészre, de igyekszem minél változatosabb és több gyakorlattal megdolgoztatni az izmaimat, legalább 150-200 gyakorlattal minden alkalommal. Szeretnék még fogyni és izmosodni is. A diétát folytatom, igyekszem minél változatosabban étkezni, sok gyümölcsöt-zöldséget fogyasztok, sok fehérjét(húst, tejtermékeket) és egy adott kalória alatt eszek csak szénhidrátot, persze nem a hét minden napján(kb hetente vagy két hetente 1-2 alkalommal). Az elszántságom pedig mindenhez megvan az edzéssel és diétával kapcsolatban(meg a makacsságom is :D). Szerintetek, körülbelül mennyi időbe telik ezek után a fogyás és az izmosodás? A normális válaszokat előre is köszönöm.(a többiből nem kérek..) :))
2015. júl. 26. 00:06
 1/3 Musclemore ***** válasza:

A fogyás az viszonylag hamar (2-3hét már latszik valami) viszont az izmosodás kicsit nehezebb lesz nőként.

150-200gyakorlat.minden edzésen??? Azt hogy csinálod? :D

2015. júl. 26. 01:27
 2/3 anonim ***** válasza:
150-200 gyakorlat :D
2015. júl. 26. 07:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Jójó, értsétek jól xD fáradt voltam mikor kiírtam a kérdést.. úgy értettem, hogy annyi ismétlést csinálok. :D köszi a válaszokat :33
2015. júl. 26. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!