Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 3x-i 1,5-2 órás kézisúlyz...

Munkissrác kérdése:

Heti 3x-i 1,5-2 órás kézisúlyzós edzéssel mit lehet elérni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 10:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az alap izomzatod fel lehet vele erősíteni, de ha nincs étrend, továbbá azok a kézi súlyzók nem 20-30 kilósak, akkor jelentős izomnövekedés sem lesz. Saját súlyos edzéssel egészítsd ki, aztán meg fektess be 120-150K forintot fakpadra, kétkezes rúdra és 100 kiló súlyra.
2015. júl. 24. 17:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Én olyat is láttam,hogy saját testsúlyos edzéshez az illető a derekára aggat 2 hatalmas súlyzó korongot lánccal,és azzal tolja,húzza ki magát.

Vagy van a testre mellény,amibe tetszés szerint rakhatsz nehezéket a zsebekbe. Van lábra,és karra is. Nem feltétlen kell a súlyokat magad elé kitolni,de nem rossz,ha azt is használod összetett edzésgyakorlathoz.

Pl a fekvőpadon kitartod a lábad a hasizom erősítéshez,és aztán nyomsz egy 100 kilót magad felé. Utána újra lább kitartás,és súlyemelés. De nem csak két,hanem 5 gyakorlat is követheti egymást gyors egymásutánban.

Én még a kettlebell golyókat is ajánlom! Nagyon megmozgatja az egész tested,ha helyes technikával csinálod a helyes gyakorlatokat.

Egyébként minden sportágban el kell sajátítani a helyes technikákat,vagy lesérülsz,esetleg satnya minőségű munkát végzel.

Sok lehetőség van. Én a konditermet és a felszereléseit mellőzném. Drága és felesleges. Meg hosszú az út.

Sajáttestsúlyos edzéssel,kettlebellel,és néhány súlyzóval,vagy testre csatolható súlyokkal meg egy húzódzkodó rúddal minden testizmod tökéletesen átmozgathatod,és kellőképp felerősitheted.

A lényeg a kitartás. Nefeledd. Az első néhány kiló izom gyorsan jön. Látványos lesz a változás. Azután lassabban.

Azt is tartsd szem előtt,hogy ha egy bizonyos edzésformát egy bizonyos ismétlésszámban már képes vagy végrehajtani,akkor ideje nehezebb fajtára váltani,hogy erőt,izmot növessz.

Amit ajánlok,és ajánlottak már előttem is,hogy olvasd el a sárga kapszula könyvet! Érdemes ezzel kezdeni,és ha van kedved a meztelen harcost is vedd kézbe utána pedig a fegyencedzést.

[link]

A sárga kapszula 110 oldal. Az első 10-et vagy 20-at olvasd el legalább. Meghozza a kedved a többihez is!

2015. júl. 24. 18:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Heti háromszor egy órával többet elérhetsz!
2015. júl. 25. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!