Mi miért nem lehetünk olyanok mint az amerikai
testépítők például?
Figyelt kérdés
Rengeteg magyar testépítő van akik iszonyat sokat koxolnak,növi,inzulin,kiváló kaja,tökéletes edzés,és mégse sose lesznek olyanok mint pl Jay Cutler,Coleman,Flex,Dorian.Ez csak genetikán múlik?
Mert nem hiszem hogy egy Tóth Dani vagy Molnár Peti mondjuk ne rakná oda magát 100%on.Akkor mégis miért van hogy a legtöbb testépítő meg se közelíti ezt a szintet?
azt értem csak ez a kérdés szempontjábol lényegtelen.Mert ok h többen élnek de nem is azt kérdeztem hogy miért több kerül ki onnan.Hanem ugyanolyan embereket hasonlítottunk össze.Ugyanolyan foglalkozásút
2015. júl. 21. 22:42
12/20 anonim válasza:
Igen, nem eleg jo a genetikajuk. Meg Egy IFBB dozis(csak a kox) lehet akar 10 millio ft evente. Hány magyarnak van erre penze?
2015. júl. 21. 22:53
13/20 anonim válasza:
Nem lényegtelen, nem érted sokkal nagyobb a merítés. Több az elképesztő genetika, főleg a sok afroamerikaival/félvérrel.
2015. júl. 21. 22:56
14/20 anonim válasza:
Haverom kint NY-ben megél abból, amit itt gyk-n ingyen csinálunk... vagyis dagiknak elmondja, hogyan tudnak lefogyni... ebből van pénze és ideje is a hobbijára... nekünk itthon meg kőkeményen meg kell dolgoznunk a pénzünkért, nincs idő.
2015. júl. 21. 23:01
15/20 Szergej55 válasza:
Pont a Németh Pisti írta, hogy Amerikában a szerek drágábbak, ennek fejében még rosszabbak is, mint itthon. Egyébként nagyon úgy néz ki, hogy az egész elmaradottságunk nagyrészt pénzhiány alapú, nem azért, mert selejtes genetikával születne mindenki, főleg, hogy a tengerentúl is tele van nem jó adottságú profikkal. Rögtön más az egész, ha az embernek nem kell a profi sport mellett napi 6-8-10 órát dolgoznia, ezen kívül messzire sem kényszerül utazni versenyek és vendégpózolások miatt, nem úgy, mint egy európai vagy ázsiai, vagy akárki más.
2015. júl. 21. 23:17
16/20 A kérdező kommentje:
jó azért mostmár egy kevin levrone és molnár peti közti különbséget ne arra fogjunk hogy petinek sokat kéne utaznia a versenyre:DD
egyébként amit meg előbb írtam ti nem értitek.oké hogy nagyobb a merítés és több jó kerül ki onnnan.de ennyire hülyék ne legyetek már:DDnem is ez a kérdés,egy adott 100%foglalkozik testépítéssel és itthon is mondjuk.a lényegen ne mváltoztat hogy ott nagyobbak.érted kint mondjuk van egymillió testépítő a mitudomén a 300millió emberből.itt meg mondjuk 2000 a 10millióbol(mondtam valamit)%ot nézünk és azt hogy ők mind nagyobbak
2015. júl. 21. 23:25
17/20 HarciCsiga válasza:
Penz es orvostudomany egy Molnar Petinek ha tobb penze lenne es hajlando lenne nagyobb dozisokat nyomni mondjuk george farah keze alatt ugy hogy a munkaja kimerulne az edzes alvas kajalasban akkor bekerulhetne a a top 6ba
2015. júl. 21. 23:48
18/20 anonim válasza:
Szelektív androgén receptor blokkolót milyen nehéz/könnyű itthon szerezni? Nem tudjátok véletlen.
2015. júl. 22. 00:06
19/20 Szergej55 válasza:
Remélem, a többi 2-3 tényezőt is észrevetted, amit írtam. Tudom, hogy nem teljesen komolyan gondoltad, de most nem fogom annyira jól a poént.
2015. júl. 22. 00:42
20/20 A kérdező kommentje:
Nem szoktam poenkodni.Béka konkrètan mire gondolsz elég tág dolog
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!