Testépítők miért nem csinálják gyakran a felhúzást? Mert az csak inkabb eroben hoz es nem esztetikaban?
Ez a derék vastagodás dolog sem ilyen egyértelmű. Minden esetre koncentrált felhúzást csinálhatnának. Retract shoulders and flex lats throughout the movement - ennél jobban nem tudom leírni ezt a felhúzás variációt ezért kimásoltam.
Formában is hoz, lehet szélesedni tőle.
A fehuzas nagyon jo gyakorlat ami nagyon sok izmot megmozgat igy extra munkat es extra stimulaciot adhatsz egy csomo izomcsoportodnak.
de a szép izmoknak (széles hát, mell, kar, vàllak) viszonylag eleg keveset ad ezert helyette csinalhatnal más nehez sulyos osszetett gyakorlatokat amelyek inkabb ezt helyezik eloterbe
Hát ha a strandra gyurs meg jol akarsz kinezni akkor csinalhatsz helyette mondjuk ferdepados nyomást, fejfole nyomast, huzodszkoast sullyal es ketkezes bicepszet nagy sullyal
Ezek hozzák a "szép" izmokat szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!