Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők miért nem csinálják...

Testépítők miért nem csinálják gyakran a felhúzást? Mert az csak inkabb eroben hoz es nem esztetikaban?

Figyelt kérdés

2015. júl. 21. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Vastagszik tőle a derék.
2015. júl. 21. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a derék vastagodás dolog sem ilyen egyértelmű. Minden esetre koncentrált felhúzást csinálhatnának. Retract shoulders and flex lats throughout the movement - ennél jobban nem tudom leírni ezt a felhúzás variációt ezért kimásoltam.

Formában is hoz, lehet szélesedni tőle.

2015. júl. 21. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Testepitok miert nem csinaljak gyakran a megtamasztott dontott torzsu oldalemelest?
2015. júl. 21. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:

A fehuzas nagyon jo gyakorlat ami nagyon sok izmot megmozgat igy extra munkat es extra stimulaciot adhatsz egy csomo izomcsoportodnak.

de a szép izmoknak (széles hát, mell, kar, vàllak) viszonylag eleg keveset ad ezert helyette csinalhatnal más nehez sulyos osszetett gyakorlatokat amelyek inkabb ezt helyezik eloterbe

2015. júl. 21. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:
4. Peldaul?
2015. júl. 21. 19:28
 6/7 Krisz85 ***** válasza:
két okból, egyrészt b*zi nehéz, másrészt 10 ből 9 en szarul csinálják / én is/, így sérülésveszlyes is főleg derékra, nagy súlynál meg ez hatványozódik
2015. júl. 21. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát ha a strandra gyurs meg jol akarsz kinezni akkor csinalhatsz helyette mondjuk ferdepados nyomást, fejfole nyomast, huzodszkoast sullyal es ketkezes bicepszet nagy sullyal

Ezek hozzák a "szép" izmokat szerintem.

2015. júl. 21. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!