Zserbo dieta a kockahas titka?
Figyelt kérdés
25 eves vagyok, es jelenleg igy nezek ki: [link]
Amiota elkezdtem az edzest, ami nagyjabol 2 evvel ezelott volt, azota szinte minden nap megeszek egy meretes zserbot, plusz nassolok is rendesen, gyakran edesseget. Sokan mondtak, az elejen, hogy keptelen leszek barmi izmot is faragni ilyen etrend mellett, de ezek szerint lehet, h a zserboban van a titok?
2015. júl. 18. 13:25
2/8 anonim válasza:
abban van a titok, hogy kamu kérdést teszel fel...
3/8 Krisz85 válasza:
van egy olyan faktor, hogy genetika, egy adag kérmes süti mást művel Veled, Velem és Szabó Jánosnével is, rá kéne jönni, hogy a kinézet és a minőségi izomtömeg mikéntje a helyes edzés és táplálkozáson múlik elsősorban, amit összefog az, hogy mennyire ismered jól a saját tested, mármint hogy mire hogyan és milyen mértékben reagál.
4/8 anonim válasza:
Én az izomfúvasztó koxpor2000-ben hiszek. KI VAN VELEM?
5/8 anonim válasza:
Dennis Wolf offseasonben edzés után beül egy cukrászdába és zabál egy jót. Ő az egyik legszárazabb profi.
6/8 anonim válasza:
De segghülye vagy te, zserbó mi, hülyegyerek? Az kell neked.. zserbó.. A sok barom még elhiszi..
Na aztán a szükséges fehérjebevitelt honnan fedezed a izom épüléséhez?
Na meg azt ne próbáld bemesélni nekünk hogy te vagy Ashley Parker Angel..
Barom xd
8/8 anonim válasza:
attól mert megeszik egy zserbót még ehet rendesen amitől megvan a fehérje, nem értem az összefüggést. Van olyan genetikájú ember aki nem zsírosodik ezektől se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!