Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan kellene edzenem?

Bence2601 kérdése:

Hogyan kellene edzenem?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, nem szeretnék hazudni semmit. Lusta vagyok, és nem kitartó... Légyszíves azt hogy így nem lehet edzeni kérlek ne írjátok. Kb 175cm magas vagyok és 60 kiló meg egy kicsi, vannak itthon súlyzók, egy olyan pad amire feküdni lehet és kitolni a súlyt... Azért szeretnék edzeni mert kicsit gyenge vagyok, meg apáék is mondták hogy lehetne kicsit edzenem, a bátyám azt mondta ha pár év múlva járnék edzeni akkor lehet még őt is leverném, pedig ő elég nagy darab :D A lényeg hogy elmondanátok melyik izmokat kellene erősíteni (mert az nem valami nagy cucc ha ha valakinek csak a bicepsze nagy...) és hogy milyen gyakorlatokat csináljak? Meg nemtudom hogy naponta kellene v ritkábban...

2015. júl. 17. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Még lehet, hogy inkább saját súllyal kellene edzeni, de szerintem ésszel használhatsz súlyokat. Viszont nem most kell 100 kilóval fekvenyomni, az még ráér majd.

Olvasd el a Sárga Kapszulát.

Neked ezeket kellene csinálni:

Fekvenyomás

Guggolás

Felhúzás

Vállból nyomás

Bicepsz kétkezes vagy francia rúddal

Lábemelés hasra

Vádliemelés állva

Húzódzkodás vagy Evezés kétkezessel

Először 2-3 hónapig közepes súllyal edz, 3x8-12 ismétléssel, utána majd lehet kicsit emelni a súlyokon, akár hetente is.

A táplálkozás ami fontos még, neked kell egy tömegnövelő étrend.

2015. júl. 17. 14:00
 2/2 anonim ***** válasza:
olvass sárgaka kapszulát.
2015. júl. 17. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!