Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyenge vagyok ezért nemszerete...

Gyenge vagyok ezért nemszeretek kondiba lenni, mert nagyon kevéssel tudok emelni, Ezért nem megyek, de szeretnék, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fekvenyomás is csak rúddal megy.. 17 éves vagyok elég gáz tudom, Valami értelmes normális kommentet nagyon megköszönnék.

2015. júl. 16. 23:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne sajnáld magad azért, mert gyenge vagy, inkább tegyél ellene! Menj csak le edzeni, senki nem azzal fog foglalkozni, hogy te mennyivel edzeni!
2015. júl. 17. 09:07
 12/17 anonim ***** válasza:

nyugi, MINDENKI így kezdi, a rúd alatt kiszenved, sőt rendesen emelni sem tudja, mert kordinálatlan, azt is szokni kell az agynak, normális testépítő nem nevet ki(mert még a világbajnos is emlékszik ,hogy ő is így kezdte), hanem esetleg segít (pl elmagyarázza hogy kell egy gyakorlatot helyesen csinálni), ha meg valaki nevet, s*arjál bele

és kitartás, ha nem adod fel, és komolyan veszed kemény leszel mint a kád széle :D

2015. júl. 17. 09:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem menny el terembe, ott senki se fog kinevetni, mert kis súllyal edzel.. ők is így kezdték. Sőt a legtöbb terembe segítenek is ha látják, hogy kezdő vagy. Ami a kaját illeti 1 darabig fogsz fejlődni és erősődni rendes étrend nélkül. Szóval szerintem meny el edzeni. Hajrá! :)
2015. júl. 17. 10:03
 14/17 A kérdező kommentje:
Azthiszem elmegyek kondiba :D Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek :)
2015. júl. 17. 13:11
 15/17 A kérdező kommentje:

[link]

Erről az edzéstervről kinek mi a véleménye? + Mielött kezdenék ezdeni, hogy melegítsek be?

2015. júl. 17. 13:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Tök jó a lelkesedés, hajrá :) Viszont ha kezdő vagy, minden edzésen a teljes testedet kell megmozgatnod. Minden izomcsoportra egy gyakorlat, például ez:

[link]

Amikor nyelvet tanulsz, akkor sem rögtön regényt kezdesz el olvasni :) Meg kell szoknod, hogyan érezd az izmaidat, hogyan használd őket.

Az osztott ezdéstervek (amikor tehát az izomcsoportok szét vannak osztva különböző napokra) azért nem jók kezdőknek, mert egy-egy edzésen túl nagy terhelést kap egy izomcsoport. Pl. ha azt a Dwayne Johnson-edzéstervet nézzük, már az első hétfőn olyan lórúgásnyi terhelést kapna a vállad, hogy abból még sérülés is lehet.

Kitartást, sok sikert! Ja, és türelmet, abból sok fog kelleni! De remélem, magába szippant ez a sport :) A kaja miatt pedig egyelőre tényleg ne aggódj, igyekezz sok fehérjét enni, de nem kell számológéppel ülni az ebédlőasztalnál. Ha már mozogsz és karbantartod a testedet, az is nagyon szép eredmény!

2015. júl. 17. 14:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Értem, Köszi :)
2015. júl. 17. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!