Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyenge vagyok ezért nemszerete...

Gyenge vagyok ezért nemszeretek kondiba lenni, mert nagyon kevéssel tudok emelni, Ezért nem megyek, de szeretnék, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fekvenyomás is csak rúddal megy.. 17 éves vagyok elég gáz tudom, Valami értelmes normális kommentet nagyon megköszönnék.

2015. júl. 16. 23:02
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
+ Az értend nem megoldható( hús, zöldség, rizs, ) Mert eléggé szegények vagyunk azért .. :D Nem nekem való a testépítés mi?
2015. júl. 16. 23:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem. Itt keményen meg kell dolgozni a kajáért, és edzés is. Ha változtatsz a hozzáállásodon akkor sokkal sikeresebb leszel mindenben.
2015. júl. 16. 23:08
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
edzésen*
2015. júl. 16. 23:08
 4/17 anonim ***** válasza:
de ha nem mész akkor gyenge is maradsz...altalaban azert megy az ember kondiba ,hogy erősödjon.Nyomd keményen majd te is erős leszel.Az igaz,hogy a táplalkozas nagy mertékben befolyasolja a fejlődést,de étrend nélkül is el lehet érni egy bizonyos szintet.
2015. júl. 16. 23:13
 5/17 anonim ***** válasza:
Nyugi erősödni fogsz, kitartás! Rendes étrend nélkül is lehet fejlődni egy ideig.
2015. júl. 16. 23:19
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

De ha gyenge vagy és nem mész és gyenge maradsz, az nem jó. (Persze edzhetsz otthon is, ha már ennyire azt gondolod, hogy érdekli a többieket a gyengeséged.) Mi a gond azzal, hogy kevéssel emelsz? Majd emelsz többel, ez így működik :D

Én is ránézhetnék a jelenleg 6 kilós egykezes súlyzóimra szomorúan, hogy némely bicepszgyakorlat nem megy velük (nagyon edzetlen nagyon lusta nagyon kezdő nő vagyok), nem is érdemes megemelnem őket, ááá hagyjuk... De az mégis mire lenne jó? :D AZÉRT edzünk, hogy erősebbek legyünk, nyilván az elején senki sem hű de erős. S a kezdőpont is más az egyes embereknél, ez természetes. Elsősorban önmagunkkal versenyzünk, a saját testünkből akarunk többet kihozni. Ha már az elején azt nézzük, hogy jaj de én alig bírok valamit, a másik meg sokat, akkor nem tudom, hova jutunk el...

Ez az élet sok más területén is így van. Láttam már 16 éves grafikuspalántákat azon sírni rajzolás helyett, hogy valaki más 15 évesen jobb és miért nem kezdte ő is hamarabb... Nem értelmetlen dolgokon kell rinyálni, hanem cselekedni.

(Nem mintha én jó lennék ebben, de legalább tudom, hogy ezt kéne.)

2015. júl. 16. 23:31
 7/17 anonim ***** válasza:

Azért mész terembe, hogy erősödj és izmosodj. Ne nézd, hogy más mekkora súlyt emel, gondolod ő rögtön nagy súllyal kezdte nem.

Ami a kaját illeti egy ideig el lehet lenni rendes kaja nélkül, addig edz szépen a terembe..

Itt vannak edzéstervek és gyakorlatok:

[link]

Inkább kisebb súllyal csináld, mint naggyal és nevessenek rajtad, mert nem tudom helyesen csinálni.Bármi kérdésed van privát üzenetben elérsz.

2015. júl. 17. 00:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Menj csak. Meg fogsz erősödni. Nem szabad feladni.
2015. júl. 17. 00:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A loteri kutyat sem erdekli a konditeremben hogy te mennyivel nyomsz.
2015. júl. 17. 07:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell nagy súly, sőt! A testépítésnek pont az a lényege valahol, hogy minél kisebb súllyal dolgozol, pontosabban megtalálod az optimális méretű súlyt. Kezdőként jó, hogy rúddal nyomsz fekve... Azokon szoktam röhögni, akin látszik, hogy rúddal kéne nyomnia, de nem, csinál pár karkörzést és egyből pakolja fel a tárcsákat. Hülye.

Ha nagyobb súlyt használsz, mint amivel normálisan bírsz edzeni, az a gáz.

2015. júl. 17. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!