Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehetne olyan izomzatom...

Hogyan lehetne olyan izomzatom, mint Rubint Rékának?

Figyelt kérdés

Na kicsit hülyén hangzik így, szóval kifejtem bővebben :)

Eddig a fogyás volt a célom, és lassan sikerül elérnem a kívánt eredményt. Ezután el szeretnék majd kezdeni tömeget növelni, izmot építeni. Körülbelül annyira szeretném magam kigyúrni, hogy olyan testfelépítésem legyen, mint Rubint Rékának.

Elkezdtem olvasgatni a tömegnövelésről, az étrendekről és az edzésekről.

Az a hülye félelmem, hogy ha elkezdek tömeget növelni, ezzel együtt ugye jóval többet is enni, újra elkezdek hízni (mármint zsírosodni), mivel sajnos elég hízékony vagyok. Vagy ha rendszeresen edzek majd mellette, akkor ez nem fog bekövetkezni? Vagy eleinte így lesz, de hogy nő az izomtömeg (amely ugye jóval nagyobb energiafelhasználással bír, mint a zsírszövet), kevesebb lesz a szírszövetem is?

Köszi a válaszokat előre is :) Ebben a témában nagyon kezdő vagyok, ezért is akarom majd személyi edző segítségét kérni az elején :)

2015. júl. 15. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell esztelenül zabálni tömegnövelés alatt, szépen vezeted az étrendedet egy naplóban és a heti - 2heti mérlegelésed alapján változtatsz rajta, ha éppen szükséges.
2015. júl. 15. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:

+ érdekesség képpen:

Zsírszöveted soha nem lesz kevesebb a zsírszövet nem egy megújuló szövet fajta, állandó mennyiségű zsírselyt van a szervezetedben, ezek nem osztódnak nem újulnak meg, pusztán a méretüket tudjuk befolyásolni azzal, hogy mennyi cucc van bennük :)

Ezért veszélyes a zsírleszívás meg ultrahangos zsírbontás meg egyéb hülyeségek, mivel ezek közben nélkülözhetetlen szer a zsírselytek mennek tönkre tűnnek el...

2015. júl. 15. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Annyit kell enni, hogy lassan gyarapodjon a testtömeg. És akkor nem lesz zsírraktározás.

Rubint Réka pedig nem veti meg a növekedési faktorokat, mondjuk így.

2015. júl. 15. 12:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek :)

Utolsó, azért Rubint Rékánál vannak sokkal kigyúrtabbak is, mondjuk a hivatásos testépítők. Nem hinném, hogy ő erre az alakra szteroidozza magát/növekedési hormont szed, bár lehet, hogy tévedek :)

2015. júl. 15. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hanem biztos, hogy tévedsz.
2015. júl. 15. 16:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Oké, akkor full amatőrként nem is vitatkozom :D

Egyébként most visszanéztem a régi képeit, és tényleg sokkal több izmot szedett azóta magára, pedig amennyire én tudom, már akkoriban is elég komolyan tolta a kondit.

Csak gratulálni tudok, ha képes magát hormonokkal lőni...

2015. júl. 15. 23:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Megfelelő anyagi és orvosi háttérrel nem feltétlenül rossz dolog ám az... Csak el kell odáig jutni.
2015. júl. 16. 06:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Harmadéves vagyok orvosin, szerintem hosszútávon mind a tesztoszteron, mind az exogén GH bevitel rohadtul káros. GH esetén ezt valószínűleg nem most fogja megtapasztalni, hanem 10-20 év múlva (bár ne legyen igazam, de...)

Amúgy ha jól tudom, a GH mocskosul drága is, itthon nem használják sokan (bár ezt egy belgyógyászat gyakorlaton mondták, lehet, hogy nem teljesen így van:)

2015. júl. 16. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!