Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Insanity workout lenne kérdésem?

Insanity workout lenne kérdésem?

Figyelt kérdés

Igaz hogy ilyen eredményeket lehet vele elérnem 60 nap alatt ? https://www.youtube.com/watch?v=NTEDDmCjd1k

Vagy csak egy erős marketing ez ? Valaki már csinálta leírná tapasztalatokat ?

2015. júl. 13. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Én annyit látok, hogy aki zsíros volt, az leszálkásodott, de már adott volt az izomtömeg, legfeljebb egy kevéssel gyarapította. Aki sovány volt, arra felkerült egy pici izom. Persze ehhez étrend is kell, mert, hogy ha te mondjuk fogyni szeretnél, de továbbra is elég sokat eszel, akkor hiába edzel, nem lesz változás.
2015. júl. 13. 18:35
 2/3 anonim válasza:

Én vékonyként kezdtem neki, de volt rajtam egy kicsi zsír. A végére átalakult a testem. nyilván 2 hónap alatt nem lettem csupa feszesség, de elkezdtek látszódni a hasizmaim, a karomon olyan izmok jelentek meg, amikről nem is tudtam... Szóval hatásos, ha rendesen csinálod és odafigyelsz az étkezésre! :)

20/L

2015. júl. 16. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Február óta csinálom, előszöt a T25-öt kezdtem, 2 hónap után átváltottam az Inanityre.

Már végeztem ezzel is, de mai napig csinálom, csak már nem programszerűen, hanem épp amelyikhez kedvem van.

Soha nem diétáztam mellette, egyszerűen képtelen vagyok bármiféle diétát betartani, ez egy nagy gyengeségem.

Szóval ettem zsíros kenyértől kezdve csokiig mindent, talán esténként nem zabáltam annyit.

A végeredmény februártól nekem 6 kg minusz és sokkal több izom és mivel ugye az izom nehezebb, mint a zsír, ezért zsír biztos több ment le, mint 6 kg.

Centikben látványos az eredmény, a hasam sokkal laposabb, a csípőm keskenyebb és a combom formásabb lett.

Van még bőven mit alakulnom, de folytatom, függő lettem :))

2015. júl. 17. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!