Férfi15 kérdése:
Nálatok melyik tömegnvelő hatott rátok a leginkább és melyiket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2015. júl. 11. 21:08
2/13 anonim válasza:
Az étrend komoly cucc, nagyon beüt!
4/13 anonim válasza:
Bírom, hogy itt soha senki nem szedett/szed semmit, még tápkieget/tömegnövelőt sem, mindenki csak a rizst meg a csirkemellet zabálja.
6/13 anonim válasza:
Nem kell, de ismerek én jópár gyúróst ugyanezzel a szöveggel, meg tanácsokkal, hogy ááá csak az étrend a lényeg, enni kell, rizs meg csirkenell...de azért mindnek a táskájában ott lapul a shaker...
7/13 anonim válasza:
Tokaszalonna,csülkös bableves,mákostészta: avas mákból,kristálycukorral,zsíroskenyér,túros csusza,rántott hús krumplipürével hozzá kenyér,cigánypecsenye,pacalpörkölt,
8/13 anonim válasza:
Kövezzetek meg az edzés utáni fehérjéért+gyors ch-ért!
Attól, hogy van shakere, attól még nem biztos, hogy "szed" valamit.
9/13 - palilaci - válasza:
Egy étrend tartalmazza a kiegeket is, mert ugye az is kaja. Én pl. ha kérdezik szedek e valamit mindig azt mondom, hogy étrendet. Ezzel elkerülöm az átlagparaszt fasságait és szerintem normálisabban hangzik mint a "fehérjézés". Tömegnövelők meg egy vicc kategória, lehúzás. Bszhatnak bele akármilyen edzés utáni mátrixot pluszba meg bcaa-t, glutamint, hmb-t (nevetséges mennyiségben és ezt is csak a "komolyabb termékeknél) nem leszel előrébb mint fehérje+gyors ch, vagy csirke-rizs kombóval. Ahol a legjobban megérzed ezt, az a pénztárcád.
10/13 anonim válasza:
4-es!
Nem viccből írtam a csirkerizst. Több hatása volt, mint annak a havi két kiló tejsavóproteinnek, amit egyébként az utóbbi fél évben nem is használok anyagi okok miatt. Nyilván ha telne rá, innék edzés után is, de jelenleg nem iszok és így sem estem össze. Szerintem a fehérjepor inkább arra jó, hogy nap közben tudjon bevinni az ember fehérjét, ha nem tud rendesen kajálni meló/suli miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!