így van! jay cutler is azt ette azért lett mr olympia meg fekvőtámaszozott
2015. júl. 10. 18:48
12/24 anonim válasza:
Ha úgy táncolsz mint ő akkor pár nap alatt megvan a forma
2015. júl. 10. 18:54
13/24 anonim válasza:
Istenem, a sok igénytelen prolinak meg ez a beszédtémája.
2015. júl. 10. 19:47
14/24 anonim válasza:
Igényesebb körökben az ilyen bohócot még csak ki sem nevetik.
2015. júl. 10. 19:48
15/24 - palilaci - válasza:
Fikázók! Dobjatok már magatokról pár képet ha ez szerintetek hozható 4-5 hónap alatt. Persze naturban
2015. júl. 10. 22:17
16/24 anonim válasza:
Nekem egy év alatt nem sikerült, bár jóval átlag alatti szintről indultam.
Nem olyan vészes amúgy a lába, hiába fikázza mindenki. A vádli eléggé genetikafüggő, sok embernek edzés nélkül is nagy, más meg belerokkan az edzésbe és szinte semmi fejlődés.
2015. júl. 10. 22:24
17/24 - palilaci - válasza:
Nem értem honnan szarják ezt a sok fasságot, hogy egy ilyen szint pár hónap és megvan. A lába tényleg aránytalan de a felül kb rendben van. Szerintem ez nullárol minimum 1,5 év átlagos genetikával
2015. júl. 11. 14:54
18/24 anonim válasza:
4-5 hónap naturalban. Nincs rajta semmi extra, átlagos játszótéri rángatózással is lehetsz ennyire izmos.
2015. júl. 12. 08:59
19/24 anonim válasza:
Pár hónap... :D
Múltkor kíváncsiságból megnéztem fészen vagy 600 ember hozzászólását több cikk alatt, akik fikázták, mindenki írta, hogy ez semmi, meg hol a lába stb, tudod mi volt bennük a közös? Vagy kis ropi csírák voltak, vagy dagadt állatok, kb 600 emberből jó ha 3 olyat láttam aki hasonlóan vagy jobban nézett ki, mint ő. Nem védem én a gyereket, de az itteni pár hónap alatt megvan hozzászólásos srácok is tolhatnának egy képet, amin megmutatják, hogy fél év alatt eljutnak ide, ilyen szálkássággal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!