Csak ha már relatíve száraz vagy, addig csak hátráltat.
2015. júl. 9. 15:32
2/8 A kérdező kommentje:
13-14 testzsírszázalék körül?
2015. júl. 9. 15:35
3/8 anonim válasza:
Totál fölösleges, a legtöbben csak azért akarnak "visszatölteni" mert akarat gyengék. Csináld meg ízletesebbre az étkezéseidet, nem kötelező száraz csirkemellet és rizset enni. Másrészt a visszatöltés sem szemét zabálásáról szól. Eleve 14%-os testzsírnál, ku**ára nem kéne rosszul lenni, meg a hattyú halálát játszani ha rendesen össze van állítva az étrend.
Elárulom, amikor heti szinten csináltam visszatöltést az volt a legkeményebb, legdurvább nap. A gyomrom összébb szűkült a kevesebb kajától, ezek után benyomni 800+ gramm szénhidrátot tortúra volt.
2015. júl. 9. 15:42
4/8 A kérdező kommentje:
Nem az akaratgyengeségről van szó, vagy arról, hogy mindenképpen be akarok zabálni (tiszta vagy szemét kaját, mind1), hanem csak az izomveszteséget szeretném minimalizálni...
2015. júl. 9. 15:59
5/8 anonim válasza:
Mesélj még :D
2015. júl. 9. 16:31
6/8 anonim válasza:
Le lehet pontozni, de ha valaki 14%-os testzsírnál fél a fantom "izomvesztéstől" amikor hónapokra elegendő energia van a bőre alatt az elég nevetséges. Így legfeljebb a zsírvesztést lehet minimalizálni. A legtöbb sportoló már kövérnek számít 14%-os testzsírnál, magyarán így élik a mindennapjaikat sőt még szárazabbak.
2015. júl. 9. 16:58
7/8 A kérdező kommentje:
Oké, elhiszi mindenki, hogy értesz hozzá, lehet attól még normálisan is írni. Ezek szerint nem kell fosni annyira az izomvesztéstől, ha jól be van lőve az étrend, meg edzés is megy. Ennyit akartam tudni.
(Nem én pontoztalak le, ha érdekel.)
2015. júl. 9. 17:09
8/8 anonim válasza:
Tudom, hogy nem te. Szerintem normálisan kifejtettem. Írtam egy gúnyosat, egy nevetséges felvetésre. Ha van elég fehérje és nem drasztikus a kalória megszorítás, hanem fokozatos akkor még rossz genetikával is csak 10% alatt lehet gond. (edzés faktort nem vettem bele)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!