Fehérje, vagy tömegnövelőt szedjek?
Figyelt kérdés
Most akarom elkezdeni az edzést, eddig mindenféle szer nélkül kondiztam, 1 éve abbahagytam, de elég rendszertelen volt, és semmit nem értem el. Ezért szeretném végre komolyan venni, és fejlődni, de ez az én testalkatom mellett elég nehéz, mivel nagyon lassan fejlődök, nem hízok kb egyáltalán, 57Kg, 18 éves vagyok, és elég vékony. Elsődleges célom az lenne hogy minél hamarabb izmosabb, legyen, és felszedjek pár kilót. (persze nem hasra meg zsírra gondoltam...) Erre a célra milyen összetételben, milyen adagolással és mit ajánlanátok?2015. júl. 7. 21:41
11/12 - palilaci - válasza:
He bâsszátok meg ha nem értetek hozzá minek írtok ide? (akinek nem inge)
Kérdező először is legyen egy tömegnövelő étrended. Aztán ha azt ki kell egészíteni akkor gondolkodj tápkiegen, nem SZEReken hanem táplálékkiegészítőn. Ez csak kaja. A legjobban akkor jársz ha magad kevered ki a tömegnövelődet. Szóval veszel külön fehérjét (legalább 70%osat tehát 100grammjában 70g valódi fehérje legyen) és gyors felszívódású szénhidrátot (malto, dextróz, vitargo, waxy maize stb) és teszel 2 adagoló kanál fehérjét +50g gyors ch-t edzés után a shakerbe aztán vízzel legurítod. Ennyi
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a pacsi!
2015. júl. 9. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!