Nyaralás alatt étrend?
Simán megoldható: ha zsíros kaják vannak akkor elhagyod szénhidrátot, napi 2 szer eszel stb.
Igazából meg kéne tudnod oldani, nem olyan bonyolult a táplálkozás, csak ismerni kell az alapelveket, zabfalatokat nem ennék, hulladék.
1 hét nem jelent semmit.
Én amikor nyaralok azt eszem és annyit, amennyit éppen akarok, nem számolok semmit.
Évente van kb. 30 ilyen nap (szülinapok, esküvők, karácsony, stb.), ez az év kevesebb, mint 10%-a.
A többi napon betartom az étrendet és semmivel sem nézek ki rosszabbul, mint amikor aszkéta módon éltem és elb4szt4m a családi ünnepeket, meg a nyaralásokat.
Reggelinél vegyél magadhoz egy kis gyümölcsöt, kekszet, valamilyen jó magkenyeret.
Azt megeszed napközben. Szerintem az teljesen jó vacsoráig.
Fehérje+zsír+rost vagy fehérje+összetett ch+rost vagy fehérje+telítetlen zsír+összetett ch+rost. Boltban is tuti vagy mondjuk csirkemellsonka, túrószerűség, abonett/pufirizs ebédnek stb.
Reggel/este tuti finom kaják lesznek, ki tudod majd válogatni belőle neked mi kell nagyfiú vagy, vagy legfeljebb eszel amit látsz. Egy hét nem számít túl sokat.
Én éhes szoktam lenni ebédidőnél is, veszek egy tk kiflit és hozzá tonhalkonzervet, többféle van, paradicsomos, zöldséges stb. simán megteszi.
Vagy veszek ivó kefirt kiflivel, jobb mint egy csokis kifli, legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!