Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » CKD visszatöltés. Meg kellene...

CKD visszatöltés. Meg kellene ennem 800g szénhidrátot minimális zsír mellett. Ötletek?

Figyelt kérdés

Leürítő edzés előtt 2 órával 30g fruktóz, edzés után 80g dextróz fehérjével. Eddig 110g.

Gondoltam mivel van 800g szénhidrátom egy napra, ezért elengedhetem a fantáziámat és összezabálhatok mindenféle szar süteményt, aztán néhány itthoni süteményes receptkönyv átnyálazása után rá kellett jönnöm, hogy a kibäszott 250g vaj alap minden süteménynél.

Ezidáig a google keresések sem hoztak különösebben értékelhető eredményeket, úgyhogy gondoltam megkérdezlek titeket.

Valami olyan sütemény recept, amiben nincs zsír? 800g szénhidrát mellett 72g zsír lehet a max.

Egyébként bármilyen más receptet is szívesen várok (a csirkerizsen kívül, annak eddig is tudatában voltam).

Van ötletetek arra, hogyan számolhatnám pl. egy bagett szénhidráttartalmát? Vagy bármilyen pékáruét?

2015. júl. 1. 16:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
""izomtömeg
2015. júl. 1. 18:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Én máshogy ismerem. Tegyuk fel napi 600 kaloria deficit ment 5 napig

Akkor 2 napig mehet +1500 kaloria hogyha testkomp valtoztatas a cel.

Ha a kaloriaelhasznalas 2500 kaloria ami tok atlagos akkor ez 4000 kaloriat jelent. 4000 kaloria az lehet mondjuk 140 g feherje 30 g zsir 800 g ch

2015. júl. 1. 18:25
 13/16 anonim ***** válasza:

de amúgy...

oldj fel 800gramm dextrózt vízben, fogj egy gumicsőben végződő tölcsért, a gumicsövet dugd le a torkodon, a tölcsérbe pedig öntsd bele a cukros vizet... aztán kellemes cukorkómát.

2015. júl. 1. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:
persze, hogy másképp ismered, mivel egy olyan témáról beszélünk, amiről nem lehet 2 azonos hiteles forrást találni :D
2015. júl. 1. 18:28
 15/16 A kérdező kommentje:

78 kg a zsírmentes testtömegem, 188 cm vagyok. Kerekítettem 800-ra. Vannak források ahol írnak 16g/tskg szénhidrátot is. De továbbra sem ez a lényeg.

Nem arról van szó, hogy lehetne EGYÁLTALÁN bevinni ennyi szénhidrátot. Bárki le tud ülni egy kiló rizs fölé (100g/80g szénhidrát), oszt megvan. Arról van szó, hogy vonzódom az ilyen eretnek dolgokhoz, mint az íz, ezért kevésbé kívánom a rizst, de menni fog az is valamekkora mennyiségben. A fehér liszt nem zavar (a kristálycukortól azért még mindig tartok, talán feleslegesen), szóval szóba jöhetnek a "nem tiszta" sütemények is, amik nem zsírosak. A probléma az, hogy nem találok ilyet.

2015. júl. 1. 19:13
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ha nem akarsz gyümölcsöt rádobni, akkor megkened diabetikus lekvárral vastagon, az is tele van ch-val.

800g-nak több, mint a felét bebírod ebből vinni és még finom is.

2015. júl. 1. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!