Segitenétek egy lánynak elindulni a tömegnövelésben? Proteint vagy tömegnövelőt kéne szednem? Mi a különbség?
Végre rászántam magam és komolyan elszeretnék kezdeni edzeni.
Túl vékony és formátlan vagyok, szép kerek,formás alakot szeretnék elérni, de néhány dolgot nem értek.
Tudom,hogy a jó táplálkozás az alap, de nem tudom,hogy proteint kéne szednem, vagy táplálékkiegészítőt, és milyet?
Nagyon örülnék,ha elmagyaráznátok ezeket a dolgokat!:)
19L
Nevetséges, szűk látókörű barom vagy, kedves 71 - időközben 65, vajon miért? - %-os.
Gondolom semmit nem mond neked az, hogy mindenki különböző. Olvasgasd csak Arnold könyveit, nekem is ő a kedvenc naturálom! :D
Az a baj hogy szegény lány fogja megszívni a te hülyeséged.Leirta hogy nagyobb tömeget szeretne és hogy nem zavarja hogy ha kicsit zsírosodik mellette.Ebböl az következik hogy nyugodtan bevihet magasabb ch-t,mert legalább sokkal gyorsabban fog majd fejlödni(már ha a te csódamódszereddel lehet egyáltalán).Az válazsaid alapján elég egyszerűen leszürhető hogy egy hobbi-gyúrós vagy aki a haveroktól szerezte a tudását:
Az étrend a legeslegfontosabb dolog ezen bukik az egész,ezt kell legelöször rendszeresiteni nem a vitaminokat
A kardió pont annyira fontos mint az anareob edzés(már ha tudod mit jelent a szó),mert ez mint az érrendszer és szív,a fizikális,mentális állapotra pozitiv hatással van.De a leglényegesebb hogy bepörgetí az anyag cserét,tehát a kajából is gyorsabban lesz izmos,és a testzsír se változik sokat.
Kreatin?Mi az istennek kellene ez egy kezdőnek?A naturál határok végénél legérdemesebb használni,addig meg még edzenie kell egy kicsit.
A teljes testes edzést meg hogy gondoltad komolyan?Szerinted 1 gyakorlat/izom elég lesz neki a fejlödéshez az első két hónap után?Vagy majd naturálban biztos birni fogja a mell heti háromszori leedzését napi 12 sorozattal.
Érdekelne hogy hogy nézel ki,mert ennyi szaktudással sokáig nem juthattál.
A másik hogy ha lepontozlak te se maradsz 51%on.Mondjuk nem mintha bárkit is érdekelne ez a százalék.
"Az étrend a legeslegfontosabb dolog ezen bukik az egész,ezt kell legelöször rendszeresiteni nem a vitaminokat "
Ennél tovább nem olvastam. Meg tudnád mondani nekem, hogy mik a vitaminok, és mi a szerepük az emberi testben?
Iszonyatosan kíváncsi vagyok a válaszodra. :)
Nézz utána shop.builderen meg a Sárga Kapszulában, illetve angol oldalakon. Youtube-on is sok videó van fenn a témában, sok ötlet és módszer.
A shop.builderhez annyit fűznék hozzá, hogy mivel a tápkieg. cégekből élnek meg, ezért mindig lesz valami okos javaslatuk, amit szedned kéne valamilyen cél érdekében, viszont ezeknek a 99%-ára nincs szükséged, soha.
Amire szükséged van, az:
- Egy jó étrend (erre éri meg a pénzed kiadni)
- Vitamin-csomag (a "kötelező" étrendkiegészítők között van, zöldségből/gyümölcsből nem tudod bevinni)
- Esetleg fehérje ( https://www.youtube.com/watch?v=anEPMfWJeFM )
Ezen kívül semmi más, nagyon sokáig. Kreatin majd csak jó 1 éves edzésmúlt után, akkor van a legtöbb haszna.
body.building.hu
Én rontottam el azzal, hagytam hogy ez a kis takony lerántson magához a sárba a hülyeségével. :) Egyébként elég ha csak az utolsó előtti válaszát megnézed:
A mikrotápanyagok a vitaminok. Ez a két dolog egy és ugyanaz. Egyik nem lehet fontosabb a másiknál, mivel a vitaminok = mikrotápanyagok.
Kb. ennyire hiteles, amit ír. Igazából fogalma sincs. Kis 16 éves fanatikus, akinek ki van mosva az agya a tápkieg. cégek által, összesen jó ha van 1-2 év edzésmúltja, és a leghangzatosabb baromságokat köpi reflexből.
Még valami: soha senki nem lesz, aki odaadja neked a kidolgozott tervet egy papíron, ami által 100%-ig biztosan izmot növelsz vagy lefogysz, vagy akármi változni fog, vagy javulni. Nincsenek csoda edzéstervek, csoda étrendek vagy csoda kapszulák. Az alap, ami mindenkinél közös, csak egy ideig elég. Utána mindent magadnak kell kitapasztalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!