Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 16 éves lány vagyok, nőni...

16 éves lány vagyok, nőni szeretnék kb.8cm-t. GH surge, GH max, GH stak + Glutamin ---> Ezek "segíthetnek"?

Figyelt kérdés

2015. jún. 27. 16:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Na jó az alacsony dózisú növekedési hormon egyáltalán nem ilyen, nem kell ijesztgetni itt a népet. Az orvos 161 centire nem fog felírni semmit, és már nem is használna mert valószínűleg lezárultak a csontvégeid.
2015. jún. 27. 16:40
 12/22 anonim válasza:

Szinten ugyanigy vagyok.. Legyszi ha neked bevalik valami ,vagy elmesz orvsohoz . Irsz nekem privibe,hogy mit mondott? v mi segitett neked a novekedesben??

Koszii , 15/L

2015. jún. 27. 16:48
 13/22 A kérdező kommentje:
Persze, mindenképp :)
2015. jún. 27. 16:49
 14/22 anonim válasza:
Koszonom:))
2015. jún. 27. 16:55
 15/22 anonim ***** válasza:

Ne szedjél semmit, inkább fogadd meg az alábbi tanácsokat:

"Ki lehet kalkulálni a magasságot?

A tudomány fejlődésének köszönhetően, a genetikai tulajdonságokat feltérképezve, számtalan információ szűrhető le a felnőttkorral kapcsolatban. Ebbe beletartozik az egészségügyi állapot, várható betegségek, de még a magasság is. Ezeket a vizsgálatokat gyakran végzik el a sportkarrierre áhítozó fiataloknál, ezzel megkímélve őket a későbbi váratlan kudarcoktól.

Számítsd ki magad!

Bár más tényezők is szerepet játszanak, hozzávetőleges érték ezzel a módszerrel is számítható. A kalkulációhoz, a szülők magasságából kell kiindulni. Lányok esetében az apa magasságából kell 3 cm-t levonni, majd hozzáadni az anya magasságát, és az értéket kettővel elosztani.

Fiúknál az anya a kiinduló pont, tehát az ő magasságához kell a 3 cm-t hozzáadni, plusz az apuka magassága, és végül ezt az értéket kell megfelezni. Az így megkapott számok körülbelül megmutatják, mekkorára nő a kamasz.

Mikor fejeződik be a növekedés?

A növekedés szakaszokra bontható, és bizonyos eltérés figyelhető meg a lányok és fiúk esetében. A fiúk többnyire 11 és 13 éves koruk között nőnek a leggyorsabban, majd kamaszkorba érve, folyamatosan nyúlnak tovább, a lányok viszont 9-10, illetve 11-12 éves koruk között esnek át egy intenzív szakaszon. A végleges magasságot a felnőttkor kezdetére érik el, addig azonban folyamatosan változik külsejük és méreteik.

Miért tér el a fiúk és a lányok magassága?

A lányok általában alacsonyabbak az erősebbik nemnél. Ennek oka, hogy a fiúk már gyermekkorban gyorsabban nőnek, mint a lányok. Míg a srácok egy év alatt akár öt cm-t is cseperedhetnek, addig a másik nem táborába tartozók áltagosan három cm-rel lesznek magasabbak.

Léteznek-e nyújtó módszerek?

A legjobb módszer, hogy a lehető legmagasabbra nőjön a gyerek, ha egészségesen él és étkezik. Ebbe beletartozik a helyes testtartás is, hiszen a gerincferdülés következtében nem csak egészségügyi problémák adódnak, de a magasság is megváltozik.

Emellett nagyon fontos a rendszeres, pihentető, és megfelelő mennyiségű alvásidő megtartása, mivel a növekedési hormon ekkor termelődik a szervezetben"

Mondjuk a fenti magasság számolgatás nálunk nem válik be, mert a gyermekem az apját és az anyját is simán "lenőtte".

Kérsz belőle egy pár centit? :D

2015. jún. 27. 17:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

most komolyan szétcsesznéd magadat azért, hogy ha akkora mázlid van és több millió modell közül kitűnnél bármi miatt, ami a lehetetlennel egyenlő, akkor is 1-2 év siker után lehúzzanak a süllyesztőben? esetleg pár kamaszgyerek a te képedre recskázzon?

inkább tanulj, legyél valamiben sikeres... + ha tanulsz kicsit talán rájösz, hogy a magasságod genetikus, és ha belegebedsz sem leszel magasabb, mint ami beléd van kódolva... persze műtéti úton meghosszabítathatod néhány csontodat, csak lehet, hogy utána nem fogsz tudni járni... vagy esetlegesen szétcseszheted a hormonháztartásodat.

2015. jún. 27. 17:14
 17/22 anonim ***** válasza:
előző ez a cikk amit idemásoltál, meg egy irgalmatlan nagy baromság... de gratulálok, ha ilyen hülyeségeknek bedőlsz...
2015. jún. 27. 17:16
 18/22 anonim ***** válasza:

16 éves vagy, még azért nőhetsz pár centit. Én 18 éves koromig nőttem.

Fura, mert én 177 centi vagyok, és mindig az alacsonyábbakat irigyeltem kicsit, mert formásabbak, kecsesebbek, izmosabbak. Én meg sokáig csak nyeklettem nyaklottam a zsiráfvégragjaimmal. Ráadásul magassarkút se nagyon hordhatok olyat ami 10 centi fölött van. Szóval inkább örülj neki, és legyél fotómodell ha annyia arra vágysz. Ott nem számít a magasság!

2015. jún. 27. 17:41
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek :)
2015. jún. 27. 18:42
 20/22 HarciCsiga ***** válasza:
Ja vagy valami noi "testepito" kategoriaba is bekeszulhetsz pl bikini wellnes sport fitness es tarsai keress ra :) ok a modelekkel szemben valoban jol is neznek ki
2015. jún. 28. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!