Hogyan segíthetnék neki?
Figyelt kérdés
Na szóval én egy 12éves lány vagyok akinek a bátyja 18éves fiú és drogozik. Nagyon rossz őt így látni mert őt sokkal jobban szerettem mint a nővéremet aki 15éves. Általában a lányok jobban szeretik egymást de nálunk nem így van. Legyen az kocsimosás, strandolás, filmnézés vagy zenehallgatás, BÁRMI mi mindig eggyet értettünk. Igaz nálunk is megvoltak a saját kis civakodásaink, de ez max. 20percig tartott. Na, szóval azt szeretném kérdezni, hogy én mit tehetnék érte?? Hogyan támogathatnám? Mostanában alig látom 5 perceket! Szeretném visszakapni a tesómat! Az egész nap csak róla szól és már suliba sem akarok menni, pedig én szeretek menni (nem a tanulás miatt hanem az osztálytársaim miatt és amúgy kitűnő vagyok, azzal nincs baj). Arról hogyan lehet leszokni??2015. jan. 31. 11:42
1/2 anonim válasza:
Sehogy, ez nem egy 12 éves gyerek dolga. Szüleid ebből semmit nem vesznek észre?
2/2 anonim válasza:
Milyen drogokat fogyaszt? Milyen gyakran? Ezek nem mellékes kérdések. Eléggé elfogadott dolog, hogy a 16-20 év körüli kor bulis időszak, persze nem mindenkinél, de nagyon sokaknál igen és azért ezek az emberek többségében kinövik a dolgot. Nagyon sokan isznak, pedig a pia még károsabb is bizonyos illegális szereknél. Szóval tudod, hogy milyen cuccost tol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!