Hogyan segíthetnék egy lányon, hogy kiszeressen egy fiúból?
Van egy lány ismerősöm, aki szerelmes egy fiúba, de a fiú nem szereti őt, és ezt nyíltan meg is mondta neki. Viszont arra használja a helyzetet, hogy csinál ezt-azt a lánnyal, aminek a lány még örül is, mert nagyon szereti. Én ezt nem bírom már nézni, mert én meg a lányba szerettem bele. ezt persze nem tudja. Felesleges is lenne ezzel traktálni, mert vakon szerelmes.
Sokat beszéltünk a lánnyal erről, és ő is tudja ésszel, hogy nem szabadna szeretnie, de nem tud az érzései ellen tenni. Sokszor megbántja az a tahó, tökre megalázza dolgokkal, de a lánynak csak ő kell. Van más ismerőse is, aki annak drukkol, hogy kiszeressen belőle, és megszakítson minden kapcsolatot vele, de hajthatatlan.
Van valakinek ötlete, mit lehet ilyenkor tenni? Mi a legokosabb ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!