Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan segíthetnék egy lányon,...

Hogyan segíthetnék egy lányon, hogy kiszeressen egy fiúból?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm, aki szerelmes egy fiúba, de a fiú nem szereti őt, és ezt nyíltan meg is mondta neki. Viszont arra használja a helyzetet, hogy csinál ezt-azt a lánnyal, aminek a lány még örül is, mert nagyon szereti. Én ezt nem bírom már nézni, mert én meg a lányba szerettem bele. ezt persze nem tudja. Felesleges is lenne ezzel traktálni, mert vakon szerelmes.

Sokat beszéltünk a lánnyal erről, és ő is tudja ésszel, hogy nem szabadna szeretnie, de nem tud az érzései ellen tenni. Sokszor megbántja az a tahó, tökre megalázza dolgokkal, de a lánynak csak ő kell. Van más ismerőse is, aki annak drukkol, hogy kiszeressen belőle, és megszakítson minden kapcsolatot vele, de hajthatatlan.

Van valakinek ötlete, mit lehet ilyenkor tenni? Mi a legokosabb ilyen helyzetben?

2014. ápr. 14. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Amíg a lány maga észre nem veszi, hogy ezen változtatni kell, addig nem tudtok segíteni rajta. Sajna ilyen a szerelem
2014. ápr. 14. 11:40
 2/7 A kérdező kommentje:
De ésszel ő is tudja, beszéltünk róla vele...
2014. ápr. 14. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
A saját példámat tudom felhozni, engem is addig vezetett az orromnál fogva egy lány, amíg át nem láttam tiszta fejjel a helyzetet, és egészen addig mondhatott akárki akármit... szóval majd rájön magától, hogy mi a helyzet.
2014. ápr. 14. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Az mindegy, hogy tudja-e vagy sem, úgysem az eszére fog hallgatni, mígnem egyszer csak megtörik a jég..
2014. ápr. 14. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ésszel tudja akkor az első lépés megvolt. Második és legnehezebb: mindenféle kapcsolatot meg kell vele szakítania
2014. ápr. 14. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:
mutasd meg neki, hogy van aki jobban tudna vle bánni, szeretni tudná, ahogyan azt megérdemli
2014. ápr. 14. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudsz segíteni. Max vond el a figyelmét, dumálj vele más témáról. Idővel majd elmúlik, nincs mit tenni!
2014. ápr. 14. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!