Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék neki?
Figyelt kérdés
Van az ismerősi körömben egy 26 éves férfi. Elég jól kijövünk, látszik a kölcsönös vonzalom, mégsem haladunk sehová. Az a gond, hogy ő az elmúlt években eléggé a bulizásra, ivásra, egyéjszakás lányokra volt ráhangolódva, de pár hónapja már mondogatja, hogy már normális barátnőt szeretne magának, és azt is, hogy ő már nem bulizós, valahogy mégsem tud ebből kijönni, azt hiszi, hogy mindenki csak olyannak látja. Sokszor úgy érzem, hogy hozzám sem tudja, hogy hogy közelítsen - hiszen én anno nem hagytam magam csak úgy "felszedni", de ez akkor érthető is volt. Kedvesen közelítek felé, érzem is, hogy jól esik neki, de ez valahogy mégsem elég. Túl rámenős sem akarok lenni, hiszen a férfi irányít. Mégis, hogy segíthetnék neki ebben, hogy túllépjen ezen a korszakon? Köszönöm előre is.2014. jan. 4. 16:02
2/2 anonim válasza:
Persze,hogy jól esik neki,hogy tetszik neked,és ezt ki is nyilvánítod felé!Erősíted az önbizalmát,legyezgeted a hiúságát.Viszont te eddig már pont elég erőfeszítést tettél annak érdekében,hogy észrevegye a nyilvánvalót,innentől az ő dolga,hogy tegyen érted valamit,ha akar.Hiszen ha akar,akkor úgyis lépni fog,szerintem a kellő bátorítást,a bíztató jeleket megkapta már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!