Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék azon, hogy kevésnek érzem magam?
Egyszerűen ha ismerkedni próbálok csajokkal, vagy csak akarok, akkor mindig kevésnek érzem magam, balfaxnak, mindig azt gondolom, hogy áh, itt úgyse lehet esélyem, szerencsétlen vagyok, és csúnya..
Sajnos nem alaptalan a dolog, mert folyton balfaxnak próbáltak beállítani a környezetemben, pedig egyáltalán nem tartom magam annak, max. annyiból, hogy emiatt alapjáraton inkább csöndes és visszahúzódó vagyok, nem nagyszájú (elsőre, mert ha valakit ismerek, és tudom hogy bír engem, akkor tudok jó társaság lenni, de ez inkább négyszemközt megy nekem, vagy max hármasban, ha nincs egy 3. "domináló" fél, aki szánt szándékkal ki akar engem zárni a kommunikációból, mert ilyen is volt, nem is egyszer...)
Szóval alapjáraton mindig meg akarnak engem kerülni az emberek, sosem támogatnak, mindig inkább visszahúznak, így nehéz önbizalmat szerezni, de már azt sem tudom, hogy lenne-e értelme önbizalmat "generálnom" magamnak, mert tudnék, csak ha olyanok előtt vagyok akik próbálják lehúzni minden próbálkozásomat, akkor egyszerűen zavarban vagyok, nem tudok értelmesen cselekedni, csak szerencsétlenkedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!