Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy helyi edzőtermi öregember...

Egy helyi edzőtermi öregember mindig ezt a mondatot mondja nekem?

Figyelt kérdés

Eddzél fiam mert fiatalon edzeni olyan mintha szteroidoznál és meg kockázattal sem jár.

De amikor megyek edzeni ő mindig ott van, és mindig ezt hallgatom. :D Ennek mi az alapja? Vagy miért mondhatja? :D

2015. jún. 26. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Én szerintem:Fiatalkorban még a hormonszinted maxon pörög és ilyenkor sokkal kifizetődőbb elkezdeni edzeni,mert könnyebben és jobban fejlődsz

De nem én vagyok ennek az oldalnak a fő esze,majd jönnek az okosabbak és értelmezik ők is :D

2015. jún. 26. 20:17
 2/3 anonim ***** válasza:
35-40 éves kor után elkezd csökkenni a tesztoszteron szint és nehezebb izmosodni,vagy megtartani a meglévő izomzatot.
2015. jún. 26. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nemtom miért kiemelt a kérdés, teljesen helyesek a válaszok.

Maxon pörgő hormonok segítenek az edzésben, később már nehezebb egyrészt mert kevesebb időd lesz, hormonszint beáll, csökken. Ennél közelebb nem kerülhetsz az optimális edzéshez kox nélkül kb.

2015. okt. 26. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!