Egy helyi edzőtermi öregember mindig ezt a mondatot mondja nekem?
Figyelt kérdés
Eddzél fiam mert fiatalon edzeni olyan mintha szteroidoznál és meg kockázattal sem jár.
De amikor megyek edzeni ő mindig ott van, és mindig ezt hallgatom. :D Ennek mi az alapja? Vagy miért mondhatja? :D
2015. jún. 26. 19:56
1/3 anonim válasza:
Én szerintem:Fiatalkorban még a hormonszinted maxon pörög és ilyenkor sokkal kifizetődőbb elkezdeni edzeni,mert könnyebben és jobban fejlődsz
De nem én vagyok ennek az oldalnak a fő esze,majd jönnek az okosabbak és értelmezik ők is :D
2/3 anonim válasza:
35-40 éves kor után elkezd csökkenni a tesztoszteron szint és nehezebb izmosodni,vagy megtartani a meglévő izomzatot.
3/3 anonim válasza:
Nemtom miért kiemelt a kérdés, teljesen helyesek a válaszok.
Maxon pörgő hormonok segítenek az edzésben, később már nehezebb egyrészt mert kevesebb időd lesz, hormonszint beáll, csökken. Ennél közelebb nem kerülhetsz az optimális edzéshez kox nélkül kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!