Srácok ti mennyire vagytok nyitottak a konditermi barátkozásra?
Tudom,mindenki edzeni jár nyilván,de mégis könnyebb társasággal.
Van aki egyedül jár,és életében nem beszélt még az ottaniakkal,akik épp ott vannak ? Vagy vannak akik kifejezetten nyitottak az új "tagokra" ?
Csakmert nekem senki nincs akivel tudnék menni,haverok máshová járnak,de nekem az drága. Egyedül meg nincs akkora motiváció ,hogy tudom,csak edzek,oszt jónapot..
az edzoterem nem csapatsport.
en kifejezetten azert szeretek oda jarni mert egyedul lehet csinalni. Ha tarsasagra vagynek, akkor focizni jarnek vagy kocsmaba.
Tehát akkor nem ritka ha valaki egyedül jár ?
Azthittem kívülálló leszek majd a "kukaságommal".
Majd talán találok valami korrekt normális edzőtársat is.
Fülhallgatóval szoktam edzeni és egyedül.
Csak akkor szoktam "beszélgetni" ha elfelejtek fülhallgatót vinni.
Én haverkodok mindenkivel, szerencsére nagyon jó a társaság a teremben. Szettek között egy rövid viccelődés mindig belefér, meg szoktunk dumálni edzés előtt/után.
Azok szoktak gyökerek lenni, akik most jönnek le először, nem köszönnek vissza, mindent széthagynak stb. rájuk is van szólva, még ha nem is tetszik a gyökereknek.
ha nem motivál az edzés, akkor miafrancnak akarsz elmenni.
próbálkozz valami csapatsporttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!