Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Srácok ti mennyire vagytok...

Srácok ti mennyire vagytok nyitottak a konditermi barátkozásra?

Figyelt kérdés

Tudom,mindenki edzeni jár nyilván,de mégis könnyebb társasággal.

Van aki egyedül jár,és életében nem beszélt még az ottaniakkal,akik épp ott vannak ? Vagy vannak akik kifejezetten nyitottak az új "tagokra" ?

Csakmert nekem senki nincs akivel tudnék menni,haverok máshová járnak,de nekem az drága. Egyedül meg nincs akkora motiváció ,hogy tudom,csak edzek,oszt jónapot..

2015. jún. 24. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

az edzoterem nem csapatsport.

en kifejezetten azert szeretek oda jarni mert egyedul lehet csinalni. Ha tarsasagra vagynek, akkor focizni jarnek vagy kocsmaba.

2015. jún. 24. 11:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyedül edzek (most nyáron). Szoktam beszélgetni a teremben, pedig nem ismerjük egymást, persze olyan is van akin látni, hogy nem akar megszólalni. Nekem sincs kedvem sokszor beszélgetni, ilyenkor bentvan a füles és minden meg van oldva.
2015. jún. 24. 11:30
 3/10 A kérdező kommentje:

Tehát akkor nem ritka ha valaki egyedül jár ?

Azthittem kívülálló leszek majd a "kukaságommal".

Majd talán találok valami korrekt normális edzőtársat is.

2015. jún. 24. 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Dehogy leszel kívülálló. :D
2015. jún. 24. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyedül járok. Mell napon meg szólok egy ráérősnek a teremben, hogy jöjjön segíteni amíg fekvenyomok
2015. jún. 24. 12:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Fülhallgatóval szoktam edzeni és egyedül.

Csak akkor szoktam "beszélgetni" ha elfelejtek fülhallgatót vinni.

2015. jún. 24. 12:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Csajokkal mindig barátkozom, ha másik pasi jön oda jópofizni nekem, ahhoz általában elég a tekintetem, hogy észrevegye magát...
2015. jún. 24. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Én haverkodok mindenkivel, szerencsére nagyon jó a társaság a teremben. Szettek között egy rövid viccelődés mindig belefér, meg szoktunk dumálni edzés előtt/után.

Azok szoktak gyökerek lenni, akik most jönnek le először, nem köszönnek vissza, mindent széthagynak stb. rájuk is van szólva, még ha nem is tetszik a gyökereknek.

2015. jún. 24. 13:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem ritka aki egyedül jár. Én általában kussoltam ameddig jártam és tettem a dolgom, nem haverkodtam nagyon, csak köszöntem meg lekezeltem a többiekkel az öltözőben.
2015. jún. 24. 13:13
 10/10 anonim ***** válasza:

ha nem motivál az edzés, akkor miafrancnak akarsz elmenni.

próbálkozz valami csapatsporttal.

2015. jún. 24. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!