Ajánltok izomnövelő diétát? 18/L
Figyelt kérdés
Vékony alkatom van. Gyors az anyagcserém, nem tudok hízni. Viszont szeretnék izmosodni, ajáltok akkor?2015. jún. 23. 21:35
1/3 anonim válasza:
Sárga Kapszula, ebook, majd "alapismeretek", ha ez megvolt vagy egy alaptudéssal rendlekezel a téméban akkor
2/3 anonim válasza:
Izomnövelő diétát? Eddzél rendesen, egyél fehérjedús dolgokat (különösképpen edzés után, mert akkor a legfogékonyabb a szervezet a dologra), és nagyobb lesz a tömeged. Gondolom így értetted a hízást. Nem a kajától függ a legjobban. Az lehet főtt tojás, csirkemellfilés pörkütt, vaddisznóbecsinált, vagy amit akarsz, csak fehérjedús legyen. Edzés után meg úgyis éhes leszel. Mivel nem vagy hízékony, ezért nyugodtan tele is pakolhatod magad. Én hajlamos vagyok rá (mivel én már voltam elhízva, ezért tudom), de én is telepakolom magam simán.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2015. jún. 28. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!