15 évesen ez milyen, min kéne fejlesztenem?
Figyelt kérdés
180 magas vagyok,83 kiló,130 cm a vállam kerülete,87-es derekam,97-es csípőm,a mellkasom 110 centi.
A karom 32-es. :D
Nem gyúrok,nem sportolok semmit már egy ideje.
A testzsírom bőven a normális határokon belül van.
2015. jún. 23. 19:05
1/7 anonim válasza:
Átmozgató edzéssel kezdj neki megint. Fel kell majd hozni a karodat, a többit meg nagyjából szinten tartani.
3/7 anonim válasza:
ekkora derékkal és csípővel újra értékelném azt a normál testzsír százalék besorolást főleg a súly és nem sportolást tekintetbe véve.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem rég mérték a suliban,18% volt.
2015. jún. 23. 22:02
5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy az erőnlétem is átlagon felüli.
Ezzel 83 kilóval több fekvőt,húzódzkodást csinálok,mint a legtöbb osztálytársam 65 kilóval.
És a futást is jobban bírom.
2015. jún. 23. 22:04
6/7 anonim válasza:
18% jó lehet egy felnőtt férfinak,de fiatal srácnak egy kicsit magas.
de viszont így akkor legalább világos,hogy nem aránytalan cölöp derekad csípőd van,hanem csak hájas,ezért a magasságod és a vállszélességed alapján ez lehetne akár egy jó alap is.
7/7 anonim válasza:
A karod eleg kicsi a tobbihez kepest. Nekem 184 magassaghoz a karom 36, 102 a mell, 82 a derek (79 kilo vagyok).Szoval szerintem ha a kezed noveled kicsit az jolesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!