Ha heti 5x street workoutolok,70 évesen hogy fogok kinézni?
Figyelt kérdés
33/f
Már 2 éve csinálom közepes erősséggel, mwlynek eredménye vékony testalkatból arányos, szálkás, tömör izomzat (65->75). Heti 4xi edzés a fegyencedzéssel.
Viszont váltok, egy olyan kombinált edzéstervre ami heti 4x, kb ez id egy óra naponta de intenzívebb és kemémyebb.
Ha évtizedekig csinálom, időskorra is megmarad az izomzat v fog veszteni a tömegéből egy bizonyos kor után? Milyen testalkatra számíthatok?
2015. jún. 13. 14:07
2/7 anonim válasza:
Porokat azért ihatsz. Nem harap, még Medrano is lehetsz. :)
3/7 anonim válasza:
A Street workout elég tág egy fogalom.
4/7 anonim válasza:
Ha 45-50 éves korodtól eljársz orvoshoz tesztoszteron pótlásra ahol beállítják azt a szintet amin voltál nagyjából 20-25 éves korodban,akkor jól fogsz kinézni.Egyéb esetben az írt korban a legtöbb férfinél rohamosan kezd el csökkenni a tesztoszteron szint,ennek az egyik tünete az izomtömeg csökkenése.
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 2, jó lenne Medranonak lenni az tény :-) jelenleg porokat nem iszok, az étkezésre viszont odafigyelek. Sok rizsa és csak csirke (a többi húst nem szeretem) :P
2015. jún. 13. 16:20
6/7 anonim válasza:
Oké, csak azt hittem te vagy a múltkori csávó, aki nem akart "porozni". :)
7/7 A kérdező kommentje:
:D neeeem, nem én vagyok az :D habár nem vagyok mellnem vagyok ellene sem, mivel nincs tapasztalatom a "porozásban" ezért nem is tudok erről véleményt mondani. de érdemes elgondolkodni pro és kontra
2015. jún. 14. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!