Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelek és egy hónap alatt...

Tömegelek és egy hónap alatt feljött 3-4kg?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok, és tudtommal kezdőknél havi 1kg tiszta izom jöhet fel.

Tisztán eszek, CSAKIS csirkemellfilé, rizs, fehérjepor és zab, semmi más.

Mi az a maradék 2-3kg ami feljött?

Zsír víz vagy mi? ha zsír akkor hogy a f4szb@ jön fel ha nem eszek semmi vacakot?

2015. jún. 23. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinél van meg 1kg tiszta izom. Hiába eszel tisztán, a mennyiség is lényeg. "Tiszta" Kajától is elbír hízni egy ember.
2015. jún. 23. 18:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerinted csak akkor lehet zsírosodni, ha "vacakot eszel"? Tiszta kajától is zsírosodhatsz, ha sokat eszel belőle, másrészt megbocsáss, de hülye vagy.

Ez még tiszta étrendnek is sz.ar, zöldséget/gyümölcsöt helyetted is egyek, vagy mi? Gondolom te is Bunnyt követed, vagy valami más okost.. nem csak csirkerizst lehet enni, tudod?

2015. jún. 23. 18:39
 3/12 A kérdező kommentje:

Minden nap eszek zöldséget mellé, sajnálom hogy kihagytam <3

És fehérjéböl 2gramm/testsúly kg, szénhidrátbol 5gramm/testsúly kg-ot eszek minimum.

2015. jún. 23. 18:41
 4/12 anonim ***** válasza:
+ Zsír meg amúgy is jön fel tömegnövelés alatt, még pontosan belőtt kajával is, a mérték a nem mindegy, hogy mennyi.
2015. jún. 23. 18:42
 5/12 anonim ***** válasza:
és a zsírok? + Lehet a ch-n kellene csökkenteni.
2015. jún. 23. 18:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Szóval az a +2kg az mind víz és zsír?
2015. jún. 23. 18:46
 7/12 anonim ***** válasza:

ofkorsz

meg, széklet is lehet, ha nem jól időzíted a mérést.

2015. jún. 23. 18:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Víz és zsír valószínűleg, meg széklet.
2015. jún. 23. 19:20
 9/12 Tyler913 ***** válasza:
100%

Igen,az a többlet zsír és víz. Az 5 g/tskg,amit mindenhol szajkóznak,mint tömegnövelő minimumot,a legtöbb embernek naturálon egyszerűen SOK. Fölösleges ennyi.

Csökkentsd le szépen, és próbálj meg 3 g/tskg-tól indulni felfelé,aránként növelve a bevitelt. Az,hogy pontosan mennyi kell,egyénenként változó,neked kell kitapasztalni.

2015. jún. 23. 23:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

5g/tskg szénhidrát szerintem sok. Én is így kezdtem, 4 hónap alatt feljött 14 kg... :D Aztán kénytelen voltam megtanulni, hogyan kell naturálban tömegelni.

A helyedben úgy kezdenék hozzá, hogy a BMR-ed +200 kcal. Kipróbálod X ideig, aztán ha nem nő a súlyod egyáltalán, akkor még +200... és így tovább. Ennek a módszernek az előnyei szerintem nem elhanyagolhatók;

1. Viszonylag száraz maradsz egész évben ( = cuccolsz, mindenki tudja)

2. Az a minimális zsír, ami feljön, ha elég elszánt vagy, max. 4-6 hét szálkásítással simán lemegy.

3. Az időd legnagyobb részét tömegelésben töltöd (ez leginkább akkor jelentős előny, ha 25-30 év alatt vagy, ugyanis ilyenkor vagy képes cucc nélkül a legtöbb izom felpakolására a tesztoszteron szinted miatt - na meg persze, nem is kell szenvedned a diétával).

Egyébként szerintem a zsírok legalább annyira fontosak, mint a szénhidrátok. Az össz. kalória értéked 25-30%-a alatt én meg sem állnék zsírokkal (meg hát elég fäsza az avokádó puding, az olíva olajas saláta, a (házi) mogyoró/kesudió/mandulavaj, a halak, stb.) főleg ha könnyen zsírosodsz - és mint látszik, így van.

+1:

Ha naturál vagy - és kezdőként remélem az vagy -, ajánlom figyelmedbe a teljes testes edzéseket. Komolyan. Heti 1 alkalom nagyon kevés minden izomnak.

2015. jún. 24. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!