öcsém étrend és edzésnaplóval szinte már már görcsös odafigyeléssel tolja, pont azért, hogy ne kelljen szálkásítgatnia a strandszezonokra, hanem mindig jól nézzen ki... lehet ám úgy is tömegelni, hogy közben minimális zsír jöjjön. De amúgy jó így is.
2015. jún. 21. 23:00
2/10 A kérdező kommentje:
Én úgy csinálom görcsösen :D
Elseje óta hiába tömegelek nem eszek kenyeret pékárút, üdítőt, édességeket és zsíros kaját, hanem amirew szügsége van a szervezetemnek.
2015. jún. 21. 23:01
3/10 Tyler913 válasza:
Akár jó is lehet. Minden azon múlik,mennyi a testzsírod most,mennyi lesz 9 hónap múlva,és mi a célod.
Ha nem vagy 15% alatt,akkor szerintem már most is szálkásíts. Szerintem megéri folyamatosan egy jó formát tartani,mert sokkal rövidebb idő alatt vissza tudsz menni testzsírban,és akkor nem kell 3 hónap sem a diétához. Tömegelj szépen lassan,és amikor már kezdenél fedődni,akkor szálkásíts vissza. Hogy ez mennyi idő alatt következik be,azt nem lehet előre megmondani.
2015. jún. 21. 23:33
4/10 A kérdező kommentje:
1honapja 13,9% testzsirom volt, de azóta nem ettem semmi vackot. Jelenlegi súlyom így 73kg, 1ev múlva 80kg szeretnék lenni szalkasan. Olyan 12% vagy alatt szerintwm, nem tudom pontosan hogy néz ki az :D
2015. jún. 21. 23:37
5/10 Tyler913 válasza:
Akkor nyugodtan kezdj el tömegelni,de szerintem 9 hónap sok lesz. Majd meglátod,hogyan jön a zsír és az izom,de azt tanácsolom,hogy ne engedd el nagyon a testzsírt,mert vért fogsz izzadni,mire leadod. Azért jó,ha nem engeded 15% fölé,mert onnan pár hét alatt vissza lehet csakrásodni.
2015. jún. 21. 23:50
6/10 anonim válasza:
Vagy csinald azt hogy rendes tomegnoveles amibe azert nem orulsz bele heti 0,3-0,5 kg novekedessel. Majd ha elersz 15%-pt akkor egy 4-6 het szigoru dieta. Es kezded elolrol
2015. jún. 21. 23:58
7/10 A kérdező kommentje:
És testzsírt hol tudok mérni?
Mert én egyszer az iskolába mértem ezt a 13,9%-ot, de amugy nem tudom hol lehet.
Edzőtermekben van ilyen?
2015. jún. 22. 11:28
8/10 anonim válasza:
az iskolai testzsírt felejtsd el, nem mérvadó. Egy pontatlan sz.ar az egész.
2015. júl. 8. 23:49
9/10 anonim válasza:
Hat szerintem ez igy kicsit sok lesz,nem tudom milyen genetikad van,de lehet katabolizmus lesz a vege.Szerintem inkabb egy nagyon keveset vegyel vissza a szenhidratbol,nem leszel nagyon szalkas de megmarad a tomeg.En pl. nem szoktam szalkasitani,egesz evben szigoruan tartom az etrendem igy folyamatosan olyan 10-12%on tartom magam,bar ez genetika fuggo.Erdemes megprobalni annyit kardiozni mint szalkasitasnal,visszafogja a zsirosodast,bar igy talan nem jon fel annyi izom mint az atlagos kardioval.A netfites szarban pedig ne bizz,mert egy pontatlan fos.
2015. júl. 23. 02:01
10/10 anonim válasza:
Akinek nem olyan a genetikája, annak ez szívóág. 13,9% meg nem sok. Az iskolai mérés meg minimum 3%-ot téved. A dagadt gyereknek annyi lett, mint a romszálkásnak. Baromság az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!