Hány éves koromtól kezdjek bicepsz, tricepsz, váll, láb, has erősítést?
Figyelt kérdés
14 vagyok, mondták már azt, hogy még fiatal vagyok hozzá, stb stb. húzodzkodjak, fekvőzzek stb.2015. jún. 21. 19:15
1/2 anonim válasza:
Saját testsúllyal(húzódzkodás, fekvőzés) erősíts nyugodtan. Úgy is szépen meg lehet izmosodni.
2/2 anonim válasza:
Igen Dávid, körülbelül 10x leírtam neked, hogy ne emelgesd az egykezes súlyzót 40x, mert hülyeség. És még mindig azt mondom, hogy húzódzkodj és fekvőzz. Majd ha leszel 15-16 éves, akkor el lehet kezdeni óvatosan súlyzózni, de akkor sem otthon az egykezessel, mert az nem elég. Otthon nem lehet rendesen lábazni, se fekvenyomni, kivéve ha nem vettél egy rakat felszerelést, ami minimum 100 000 Forint. Szóval otthon eddz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!