Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Függ a csontok vastagságától/s...

Függ a csontok vastagságától/szélességétől, hogy mennyi izmot tudok rájuk pakolni?

Figyelt kérdés
Elég vékony testalkatom van, s ebből fakadóan a csontjaim is vékonyak. Az a kérdés merült fel bennem, hogyha valakinek szélesebb/vastagabb csontozata van, akkor lehet több izmot tud magára pakolni.

2015. máj. 31. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy hogy egy vékony csontú 80 kilós nagyobbnak fog látszani egy vastag csontúnál. Tehát a vékony csont inkább előny szerintem. ;)
2015. máj. 31. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod. Ezek szerint akkor a csont mérete nem befolyásolja a maximálisan megszerezhető izomtömeget.
2015. máj. 31. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:
A maximálisan megszerezhetőt befolyásolja, de az már bőven versenyszint.
2015. máj. 31. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm! :) Én már azzal is megelégszem, ha rendesen nézek ki, nem úgy mint egy csontváz.
2015. máj. 31. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak kitartás, meg jól végrehajtott edzés/étkezés kell hozzá és menni fog az.
2015. máj. 31. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim válasza:
Nem a csont mérete, inkább az elhelyezkedése befolyásolja, sokkal könnyebb olyan helyre pakolni izmot, amit amúgy is rengeteget használsz (mondjuk lapockára nehezebb). Az ember legvastagabb csontja a combcsont, mert annak kell a(z egyik) legizmosabbnak lennie a járás biztosításához, viszont az inak kapcsolódása miatt úgymond "mindegy", hogy neked vastagabb-e, vagy vékonyabb, mint másnak, mert az izmaid és a csontok ígyis-úgyis összekapcsolódnak, úgyhogy nem, nem függ.
2015. jún. 1. 07:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket! Tudnátok mondani olyan dolgokat, amiben rengeteg protein van? Nem szeretnék venni/használni porokat, már a látványuktól is kiráz a hideg.
2015. jún. 1. 11:07
 8/8 anonim válasza:
Húsban/húspótlóban (pl. szója) van a legtöbb, de ne félj a poroktól, nagyon sokan tévesen azonosítják koksszal (persze van olyan is), de alapjába véve ez összesűrített fehérje, viszont azzal jársz a legjobban, ha Biotech USA-s, vagy gyurodában szakembert megkérdezel. :)
2015. jún. 1. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!