Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroidhoz nyúljak? :/

Szteroidhoz nyúljak? :/

Figyelt kérdés

egy éve, és 2 hete hogy testépítek. az első pár hónapba úgy nőttem mint a bolond gomba (rendes kaja nélkül). bár szerintem az elején mindenki gyorsan fejlődik. és egyszer megállt a fejlődésem. egy hónapig gondolkoztam hogy mi a p**** lehet, és felkerestem egy személyi edzőt. Ő azt mondta az étkezés a probléma. állított össze nekem egy étrendet, és egy edzés tervet. ezzel szépen NAGYON lassan fejlődtem, de az utóbbi 2 hónapba semmi. pedig mostanára tényleg mindenre oda figyelek

70% kaja, 20% edzés, a többi a kiegészítő meg az alvás. de minden rendbe van 7-10 órát alszom (mikor hogy..)

étrendkiegészítők közül amire rákattantam az a fehérje. az megy minden mennyiségben (viccelek.. )

edzés utána és reggel szoktam inni (edzés után hozzá adott ch-val)

az étrendem kb ilyen (6-8 étkezés)

reggeli előtti valamiu közvetlen miután kiszálltam az ágyból: Proteinturmix

reggeli: nagy átlagba tojás, és teljes kiőrlésű kenyér.

ilyenkor neki állok csinálni a napi kajámat ami nagy átlagba fél kiló húsból, fél kiló rízsből (szárazon) és kül. zöldségekből áll.

ezeket szoktam elosztani, és variálni minden féle főzési/sütési praktikával.

a vacsi túró szokott lenni. mivel tömeget növelek, ezért nem tartom soknak a félzsíros túró 100/7g-os zsírtartalmát. (édesítőszerrel, közvetlen lefekvés előtt)

konkrétan ebből áll egy étkezés.

az edzéseken is mindíg akkora súllyal vannak kivitelezve a gyakorlatok, hogy minimum 6-12 ismétlés menjen. gyakorlat szakaszától függ.

törekszem mindíg a lendületet elkerülni, és teljes koncentrálással az adott izomcsoportra összpontosítani.

a nyújtás és a bemelegítés minden edzésen megvan.

alapgyakorlatok is megvannak (húzóckodás, tolóckodás, stb...) sorozatok közötti szünet 30-60mp.

ennél több mindent nem tudok tenni a fejlődés érdekében..

18/F

2015. jún. 21. 18:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy jobb lesz a lábtoló. Ha fáj nem csinálod. Óvatosan.
2015. jún. 22. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!