Azt kerdezem toletek 300 darab kreatintol es,1800 g ideal proteintol lehet valami bajom? 15 eves leszek 1 honap mulva szeretnek venni. Koszonm a valaszokta aki ad szteroidrol sokat hallotam lehet e koze ennek a szteroidhoz
Igen, másnapra pinád fog nőni a fehérjétől.
Na jó, nem. Ezek csak táplálékok, semmi közük nincs a szteroidokhoz. Ha nem fejlődsz, akkor az étrenddel van a baj, és ne várj csodát a táplálékkiegészítőktől, mivel ezek is csak kaják.
Tömegnövelő étrend: Testtömegkilogrammonként 2-2,5 gramm fehérje és 5-6 gramm szénhidrát. Az interneten vannak táblázatok az ételek tápanyagtartalmáról.
Jo koszi szepen holnap veszem is meg fog szerinted valami latszani hat most is latszik de nem sok mellre bicepszre hasizomra es nyakizomra gyurok a hasizombol 150-200 felules este 9 elott 8 tol sujzok 4 x 15 bicepsz alva 5 x 20 mell es nyakizomra 2 5 kg suj van abbol pedig 4 x 20 szerintetek fog latszani es erre minden nap kell vagy minden masodik nap gyurni a hasizomra minden este csinalom de a tobbire kerdeznem meg hogy fog latszani vallami mmiutan beszedtem a port es a kreatint kiengedve nem muszaj akkora legyek mind john cena de latszodjon ha azutan is veszek lesz valami bajom patanasok jelentek meg mikor szedtem 1 kg port szerintetek ez normalis dolog az arcomon s most serdulo korban is vagyok koszi a valaszt az elozotol
irj privat uzenetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!