Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik szénhidrát fajta a...

Melyik szénhidrát fajta a legjobb?

Figyelt kérdés
Nem porra gondolok, mert akkor tudom jön a dextróz.
2015. jún. 18. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Rizs, tészta bammeg.
2015. jún. 18. 17:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem kaját kérdeztem bammeg!:D Tudsz olvasni ennek örülök, de kérdést értelmezni.... Hú bammeg.
2015. jún. 18. 18:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor most mi a rákomra gondolsz??:D
2015. jún. 18. 18:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Szérnhidrát fajta ami nem kaja és nem is por.
2015. jún. 18. 18:36
 5/11 anonim ***** válasza:
ISTENEM MI LETT EZZEL A TÉMÁVAL???
2015. jún. 18. 18:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Dextróz, fruktóz, maltodextrin és a többi. Ha megkérdezik tőletek milyen fajtájú a kutyád akkor biztos nem azt mondjátok, hogy nagy kutya meg hogy barna szőrű. Na mi az Isten mi? Szerintem hagyjuk, mert ha egy kérdést nem bírtatok feldogozni akkor a válasz se lesz tökéletes XD
2015. jún. 18. 19:53
 7/11 A kérdező kommentje:
feldolgozni*
2015. jún. 18. 19:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy melyik jobb? Egyik sem különösebben jó, edzés után használatos a gyors ch, így a nagy inzulinválasz következtében viszonylag sok tápanyagod be lehet pumpálni. Dextrózt használunk, az a leggyorsabb, nem kell lebontani. Dextróz = glükóz. A maltodextrin biztos nagyon faja, de nem tudom, mi értelme amikor ott a dextróz. A fruktóznak meg alacsonyabb GI-je, tehát magyarul az pont semmire nem jó. Ráadásul ha nem por formájában viszed be (akkor mondjuk már kaja, tehát nem tudom, hogy tervezted), hanem pl. gyümölcsből, akkor ráadásul még rost is van benne, tehát edzés után hülyeség is.

Dextróz, fruktóz, maltodextrin --> tök mindegy, úgyis ugyanaz lesz belőle (általában egyébként zsír).

2015. jún. 18. 19:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem edzés utánra gondoltam, ezért írtam azt hogy nem porra gondolok. Lassú felszívódású szénhidrátra gondolok aminek alacsonyabb a GI értéke.
2015. jún. 18. 20:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Amúgy utolsó kösz. Ez már értelmes válasz volt.
2015. jún. 18. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!