Ha a lefekvés előtti túrót nem bírom naturba megenni így még nem vészes?
Figyelt kérdés
naturba iszonyú íze van ,de teszek hozzá fél evőkanál lekvárt,így sokkal finomabb,tömegelésnél ez még belefér?(nem számolom bele a napi étrendembe a lekvár részét csak azért kérdezem)2015. jún. 15. 22:20
2/10 Musclemore válasza:
Belefér, ennyi + szerintem nem probléma.
3/10 anonim válasza:
Alvás előtt nem kéne az extra cukor. Akkor már vegyél valami aromát + édesítőszert ,vagy csak simán csavarj rá egy fél citrom levét + édesítőszer.
4/10 anonim válasza:
biztos nem ennék lefekvés előtt cukrot.....amúgy csak mondom, hogy a lefekvés előtti túrónak/turmixnak az a lényege, hogy tisztán (vagy majdnem tisztén) fehérjét viszel be, így serkented a növekedési hormont, inzulint, és mivel ezek hatása a ch-és zsírraktárakra ellentétes, ezért abban nem lesz változás, viszont a fehérjeszintézis elindul
5/10 A kérdező kommentje:
a citromlevet kipróbálom hogy úgy milyen,de én nem hinném hogy az embereknek cukor helyett aszpartámot kéne ajánlani...
2015. jún. 16. 09:14
6/10 anonim válasza:
Nem reklámozni akarok, de én ilyennel szoktam enni. (Strawberry és Apricot, azaz epres és sárgabarckos amit eddig próbáltam, nekem bejött)
7/10 anonim válasza:
Ha félsz az aszpartámtól, akkor is van millió alternatíva. Az egyik legjobb az eritritol. Egyébként az ipari cukor miben is jobb, mint bármelyik mesterséges édesítőszer? Az egyszerű cukrok inzulinrezisztenciát, cukorbetegséget, elhízást okoznak és a daganatos sejtek első számú "üzemanyaga" a növekedésben. Ehhez képest az édesítőszerek "talán" rákkeltőek. Mintha a cukor amit megvesz boltban a nagyi a sütéshez - vagy amivel telenyomják a lekvárod például - sokkal természetesebb módon lenne előállítva. :) Csak úgy nő a cukorfán.
8/10 Tyler913 válasza:
Folyékony édesítőszert ajánlok,olcsó és sokáig elég.
9/10 anonim válasza:
én kis fehérjét rakok rá, összekeverem és finom. Plusz kicsivel többe fehérje is van benne meg bcaa
10/10 anonim válasza:
tegyél bele szörpöt, kakaóport. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!