Nem tudok fekvőtámaszozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
3 hete vettem egy bérletet konditerembe (2 éve voltam utoljára lent) haverommal, és lementünk, toltunk egy melledzést, kicsit megerőltettem magam, de nem éreztem komoly fájdalmat. Most kb. egy normális fekvőtámaszt nem tudok csinálni, pedig eddig se voltam egy izomagy, de a 25 lazán ment.
Most akkor kezdjek el valahogy fekvőtámaszozni, vagy ez helyreáll egyszer az életben, vagy mit csináljak?
Köszi segítségeteket!
19/f
2015. jún. 15. 21:09
1/5 anonim válasza:
Az ilyen kérdésektől megy el az életkedvem is, rosszabb mint ha trollkodást olvasnék.
2/5 anonim válasza:
Hagyjál, ba.szod! 19 évesen... Óhh, inkább megyek aludni.
3/5 anonim válasza:
Annyira hulye vagy! Amugy miert akarod megeroszakolni szerencsetlen mellizmodat?!
Szerintem felejtsd el az edzoterembe jarast! A zumba a neked valo...
4/5 anonim válasza:
Kicsit óvatosabban kellett volna nekiesni annak a melledzésnek.
De ha már így szétszakítottad akkor nem ártana ha nem erőltetnéd egy ideig még a fekvőtámaszt se.
5/5 anonim válasza:
Latod latod ezert mondjak hogy nem szabad konditerembe jarni mert csak felfujt vizes kamuizmaid lesznek tole. Neked mar at is valtozott az izomzatod vizze, de ne felj ha lecsuknak es fegyenc leszel akkor meg egyszer lehetnek igazi izmaid is. Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!