Hogyan kezdjek hozzá kigyurni magam?
Figyelt kérdés
Na szóval. Nekem a testvérem is gyúr és van egy haverja és ő is. Szoktak eggyüt is gyurni náluni mivel van hozzá cuccunk... És van 1 lány aki elég keményen a szivembe gázolt.. És elhatároztam magam, hogy kigyurom magam a nyàron és megmutatom neki mit is hagyott ott. Csak kicsit duci vagyok. Nem nagyon de van egy jó 15 kg felesleg. De az nem csak a hasamon van hanem a vállam is combom stb.. szóval nem egy helyen van a zsír. És az fontos hogy nyàr alatt kéne magam kigyurni nem olyan nagyon csak hogy làtszodjon.. És aztmondta tesom hogy simán meglehetne oldani csak az étrenden is változtatni kéne. És szerintetek a nxàr alatt milyen eredmény lehet? Mert akaratom az van elég. Csak kíváncsi vagyok hogy a nyàr alatt érdemes lenne-e komolyan hozzàfogni. Szerintetek? És ha igen akkor milyen kajákat kerüljek a nyàr alatt ? 15/F2015. jún. 15. 18:21
11/12 anonim válasza:
2 év múlva nyáron jól fogsz kinézni
12/12 anonim válasza:
Jol mondta hogy nem tudod megcsinalni. Lehet o bele gondolt hogy nem azert edzenek komoly versenyzok 15-20 evig mert egy nyar alatt ki tudnak magukat "gyurni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!