Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hamarosan meglesz az új...

Hamarosan meglesz az új szobám, hogyan kezdjek el edzeni?

Figyelt kérdés

Már régóta szeretnék edzeni de nem tudtam mivel valaki mindig megzavart. Most, hogy külön szobámb lesz remélem ez nem történik meg

Heti 7 napból ha kell hetet tudok edzeni.

Húzódzkodó rudam van

2015. jún. 15. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Megzavart? És?

Kifogás.

Én tudod, hogy kezdtem el edzeni? A nappaliban csináltam fekvőtámaszt meg felüléseket, a húzódzkodórúd meg csak a vécében fért el keresztben.

Nem hagyom megzavarni magam.

2015. jún. 15. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem írtad, milyen sportmúltad van, szóval nagy általánosságban:

Heti 3 nap elég lehet, hagyj ki pihenőnapokat, hogy regenerálódjanak az izmaid.

Érdemes legalább egy kétkezes súlyzókészletet beszerezned még, vagy expandert/gumiszalagot.

Koncentrálj a nagyobb, összetett gyakorlatokra: húzódzkodás (szűk és széles fogással), fekvőtámaszok (megint lehet variálni), guggolás, hasizom, evezés.

Érdemes átnézni a fegyencedzésről szóló könyveket, oldalakat, nagyon jó gyakorlatok vannak otthonra, hogy minden irányból átmozgasd az izmokat.

Vádlizni pl. nagyon jól lehet létrán állva, ha súlyokat pakolsz egy hátizsákba.

2015. jún. 15. 16:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Vegyél egy terembérletet ne otthon bohóckodj.
2015. jún. 15. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!