Naponta 50 fekvőtámaszt csinálok, kb mennyi idő ameddig meglátszik valami?
A genetikádtól függ. Ha olyan szerencsés vagy, akkor szinte bármilyen testmozgás meglátszik rajtad, akkor ez is meg fog. Meg az úszás is, meg a teniszezés is meglátszana, sőt, még a futástól is izmosodna a lábad.
Ha viszont nem így van, el kell olvasnod két könyvet:
- building the gymnastic body
- you are your own gym
/a fegyencedzést messze kerüld el/
# 6 legyél már vele korrekt, és írd végig a mondatot. Lesz eredmény, HA olyan a genetikája. Ha nem, akkor meg tök fölöslegesen fekvőzik, hiába "csak kezdés". 15 évesen ugyanígy edzettem, fél év múlva már 100 fölött volt a max ismétlésem, az izomzatom viszont egyetlen grammot sem nőtt. Osztálytársam is ugyanezt csinálta, ő a korához képest elég rendesen ki volt pattintva. Különbség: genetika.
Ajánlottam neki két könyvet, amikkel biztosan tud fejlődni adottságoktól függetlenül, mert értelmes, összeszedett edzéstervet írnak le. Erre te ideböfögöd, hogy "csináljad csak a hülyeséget, meglásd jó lesz az, mer' nekem is jó vót". Őszintén, ez mire jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!