Olívapogácsa-olaj vs napraforgó-étolaj diéta célra?
Figyelt kérdés
Nemrég vásároltam olívapogácsa-olajat, laikusként nem is tudtam hogy nagy különbség van olíva-olaj és olívapogácsa olaj között, viszont most olvastam hogy az utóbbi az emberi fogyasztásra alkalmas legalacsonyabb minőségű olívaolaj. Szálkásítok, hús pácolásához szeretném használni. Melyik lenne a jobb erre a célra? Vagy inkább melyik lenne a kevésbé rossz? :)2015. jún. 14. 15:20
1/1 anonim válasza:
A sz@r vagy a fos a jobb válaszold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!