Akinek nincs pénze konditeremre és otthoni berendezésekre az tud valahogy izmosodni?
Női enyhe izmosításról lenne szó, nem testépítő karrierről.
A pénz a legnagyobb probléma tehát konditerem kizárva.
Egyedül súlyzóra van pénz.
Otthon meg lehet valahogy oldani hogy a karon kívül más is formálódjon, ne csak fogyjon?
Szia!
Ha van 2db összerakós egykezes súlyzód akkor azzal az összes izomcsoportot meglehet dolgoztatni. :) Széked biztos van, azzal is lehet variálni.
Rengeteg gyakorlatot találsz a neten egykezeses súllyal vagy saját testsúllyal tetőtől talpig.
Köszönöm a válaszokat!
Azért voltam bizonytalan mert egyesek nagyon hangoztatják hogy a konditerem nélkül nem lehet normális eredményt elérni, így már nem tudtam mit higgyek el.
Minden téren vannak túlzások. Jó, lehet hogy nem lesz olyan tested, mint egy fitnessmodellnek versenyen - de őszintén, szerintem nem is arra vágysz :D
Az emberek nagy része soha életében nem megy konditerembe, mégis normálisan tud kinézni.
Én itthon kezdtem edzeni, vannak olyan gyakorlatok, amikről nem is gondolnád, hogy milyen kemény. Nekem ilyen például a planking, elsőre szó szerint összecsuklottam. Meg van, amiről ezer éve tudjuk, hogy jó, csak valamiért az emberek elfelejtik. De hidd el, ha lenyomsz napi 50-100 fekvőtámaszt (vagy amennyit bírsz), egy héten belül látszani fog. Már ha egyáltalán sikerül, mert a nők többségének nem :D És ehhez tényleg semmire, még egy súlyzóra sincs szükséged.
Még egy ismerősöm "receptje" jutott eszembe: minden este megcsinál 150 felülést. Vékony kiscsaj, nem egy izompacsirta, és eszméletlen szép, lapos hasa van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!