Ha fekvőtámasznál nem az ismétlést növelném, hanem a súlyt, azzal érhetnék el gyorsabb fejlődést?
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 07:08
1/13 anonim válasza:
Fekvőtámasznál súlyt növelni... ez hogy is megy???
Egy kicsit hízni akarsz, hogy a kar-izmaid a fekvőtámasz végzése közben nagyobb súlyt tartsanak meg???
2/13 A kérdező kommentje:
Jajj de tudtam, hogy majd jönnek az ilyen életképtelen okostojások... Na hogy növelném?
Súlymellénnyel b+
2015. jún. 11. 07:59
3/13 anonim válasza:
Nem kell átmenni trágárba, azért mert valaki rákérdez valamire!!!! b+te!!!
4/13 anonim válasza:
Ha edzesrol edzesre folyamatosan tudod novelni a terhelest akkor igen
5/13 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, hogy rgyből 30kg +al nyitok, így tudok megcsinálni 3*8ismétlést.
2015. jún. 11. 11:25
6/13 anonim válasza:
Ha nincs progresszio nincs fejlodes.
7/13 A kérdező kommentje:
Nah... Te is valami agyoniskolázott lehetsz...
Progresszio=fejlődés...
Tehát azt mondod, ha nincs fejlődés nincs fejlődés.. Rendkívül okos megfigyelés.
2015. jún. 11. 12:04
8/13 anonim válasza:
Hat hozzad kepest ugy latszik tenyleg agyon vagyok iskolazva mert te most kerested ki a googleban mi az a progresszio. LOL
Ha edzesrol beszelunk akkor progresszio alatt a sulyok noveleset ertjuk es rajtad kivul valoszinuleg mindenkinek leesett. XD
9/13 anonim válasza:
végül is a 30kg+ is egy lépcsőnyi progresszió.
10/13 anonim válasza:
Ja utána meg kifújt. Inkább fekvenyomást kéne csinálni, ott nem kell nehezen bővíthető mellényekkel szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!