Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fegyencedzésnél lehet halmozni...

Fegyencedzésnél lehet halmozni a gyakorlatokat?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha mondjuk az edzéstervem szerint ma hidat kéne csinálni és én el is végzem, de aztán még szeretnék fekvőtámaszozni vagy húzódzkodni, azt csinálhatom mellette is?

Tehát akkor végül is 2 kérdésem lenne:

(1)Lesz-e negatív hatása?

(2)Ha nem, akkor számíthatok-e pozitív hatásra?

2015. jún. 9. 16:46
 1/10 anonim ***** válasza:

1. Kérlek küldj videót amiben híd állásban húzódzkodsz.

2. Ha az edzésterved címe tartalmazza a "fegyenc" szót, bizonyosodj meg róla, hogy megvan-e még a farkad a lábad között. Ha megvan, akkor még van időd váltani valami normális edzésformára.

2015. jún. 9. 17:39
 2/10 A kérdező kommentje:

"Úgy értem, ha mondjuk az edzéstervem szerint ma hidat kéne csinálni és én el is VÉGZEM, de aztán még szeretnék fekvőtámaszozni vagy húzódzkodni, azt csinálhatom mellette is? "

1.,Neked szövegértési problémáid vannak?

2., Nem kértem ki a véleményed. Azért, mert te akaratgyenge vagy és nem voltál képes ezzel edzeni, attól még mást érdekelhet.

2015. jún. 9. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:

"azt csinálhatom mellette is?"

Nem, kedves barátom, neked vannak fogalmazási problémáid.

Akaratgyenge. Oké. Te pedig sötét. :D

2015. jún. 9. 21:46
 4/10 A kérdező kommentje:
AZ írásom grammatikailag helyes. Az akaratgyengeséget pedig feltételeztem ismered. De, ha mégsem akkor én nem kötözködnék üres érvekkel és inkább magamba néznék.
2015. jún. 10. 11:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Üres érvek. Igazi költői magasságok. Oximoron, barátom. :D
2015. jún. 10. 12:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyrészt én nem vagyok a barátod. Másrészt, igazad van. Ezek nem lehetnek "üres érvek", hiszen te még nemhogy egy érvet de egy épkézláb mondatot nem írtál ami kötődik is a témához.
2015. jún. 10. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem azért vagy ilyen kis frusztrált, mert a kétezredik fekvőtámasz után sem nő a melled. Tudtam én!
2015. jún. 10. 15:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem érdekel a konditermes b*ziságod. Erőért edzek nem 40 centis (felfújt!!!) bicepszeket akarok.
2015. jún. 10. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Kezd érdekessé válni. :D

És van fogalmad róla, mi az erő? :D

2015. jún. 10. 18:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Nézd, én nem strandtestet akarok és nem csak egy-egy izmot akarok megerősíteni hanem a lehető legtöbbet! Funkcionális izmokat akarok, melyeket bármikor, bárhol és bármilyen helyzetben használhatok. És jelenleg ebbe az irányba is haladok.
2015. jún. 11. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!