Jani az útonálló kérdése:
Fegyencedzésnél a gyakorlatokat szétosszam?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy a fegyencedzés gyakorlatait ugyanúgy szét kell osztani (úgy értve h mondjuk kedden hátra és bicepszre edzek stb.) mint a súlyzós edzésnél vagy ott mehet egy napra az összes gyakorlat? Gondolom ez első lépéseknél még igen (átmozgatásnak) de később hogyan tovább? A Sárga kapszulát olvastam szóval alapvető dolgokkal tisztában vagyok.2014. dec. 13. 21:59
1/4 anonim válasza:
A fegyencedzést nem olvastad? a könyv vége felé vannak edzés tervek is és leírja, hogy hogyan is leht ezeket jól szétosztani. De mindent egybe véve ez is csak egy edzésterv, úgy alakítsd ahogy neked a legjobb.
2/4 A kérdező kommentje:
A fegyencedzést nem olvastam csak a gyakorlatokat találtam meg belőle, szerinted megérné/fontos lenne elolvasni? Tudnék meg valami fontosat? Csak mert azt tudom hogy tele van azzal hogy a súlyzós edzést fikázza.
2014. dec. 13. 23:41
3/4 anonim válasza:
Ez mondjuk így van, de akadnak benne olyan leírások, amelyek segíthetik az előrelépésedet és például ha nem olvastad, nem tudhatod, hogy mennyire hangsúlyozza, hogy minden gyakorlatot maximális kontroll mellett, lassan kell végezni.
Szóval persze, az fasza, ha belepumpálsz gyorsan 25-öt a szűk fekvőbe, meg felrángatod magad a rúdon 3-4x "másfél" kézzel, de közel sem olyan mint ahogy leírja a könyv: 2 másodperc mozgás, 1 másodperc pihenés a gyakorlat "alján" aztán 2 másodperc vissza...
A te kérdésed pedig adja magát, hogy már csak azért is megérte volna fellapozni a könyvet, mert megadja a kérdésedre a választ.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem akkor elolvasom, köszönöm a választ.
2014. dec. 14. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!