Mi lenne a jobb választás? Konditerem vagy otthoni edzés?
Ha fekpadod van, tudsz hol húzódzkodni, guggolni, akkor bővíts otthonra. Vagy ha nincs akkor még plusz 50 rugó körülbelül és ezek is beleférnek.
Viszont a teremben több gép van, több fajta pad, egyszerűen több a lehetőség, bár ha éveket nézünk, akkor többe kerül, mint egy otthoni terem, de nem vitás, hogy behozza az árat.
Én itthon edzek, csak a külömség annyi hogy nincs ennyi sulyom se helyem.
Van 2 egykezesem 40kg suly, 30kg sulymellény, meg egy táska kb 11kg sullyal meg pakolva(vizes palack).
Én ezzel egy év alatt felszedtem 14kg-ot :) Nemis ez e lényeg:)
De amugy otthoni azért szeretek edzeni mert nemköt időhöz ugye nincs nyiva tartás. akkor nemkell utazni sem, se edzés után még hazakullogni (bár ezek csak apró érvek de mégis) edzés után zuhany a saját zuhanyzómba aztán kaja kb 5lépésre :D
Ami a legjobb előny (szerintem) a környezet. Tehát ha te 40fokba vagy 10fokba akarsz edzeni, annyiba edzel hisz egyedül vagy, akkor a zene is az szól amit e akarsz és olyan hangerőn ahogy te akarod.
Viszont néha énsem szeretek egyedül edzeni viszont néha meg pont hogy jó.
Elzárkozva csak a zene meg a sulyok meg én.
Tehát én a te helyedbe 100% hogy otthon nyomnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!