Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy nap több testrész és...

Egy nap több testrész és héten többször? Nem lesz tőle bajom?

Figyelt kérdés
Ha egy nap több testrészre edzek pl kar+hát és mindre 3-4-5 gyakorlatot csinálok és minden gyakorlatból 4x8-10es sorozatokat csinálok az hatékony? És ha ezt egy héten többször is megismétlem. Pl kedd kar+hát és ugyan ez pénteken is...mell+váll hetfő csütörtök láb szerda+szombat. Kaja rendben van és olyan súlyokkal csinálnám amikell bírom de ki is merítem magam.

2015. jún. 8. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ettől nem lesz bajod ezt legtöbben így csinálják ezt osztott edzésnek hívják és szerintem hatékonyabb így edzeni szóval nyugodtan csináld !
2015. jún. 8. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:
viszont úgy oszd be h pl hétfő: Mell-Bicepsz és 1 héten elég 1x megedzened minden testrészt tehát ne edzd 1 héten mondjuk 3x a vállad elég 1 héten 1x de akkor rendesen.. előző voltam
2015. jún. 8. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

A teljes test edzés szerintem sokkal hatékonyabb tömegelni, de hát ti tudjátok...

Egyébként ha mindenképpen osztottat kellene csinálnom, akkor is biztos, hogy egy héten többször megedzenék minden izomcsoportot.

2015. jún. 10. 23:11
 4/4 Dogmatix91 ***** válasza:
Ideje lenne elszakadni ettől a földhöz ragadt 1 héten 1 izomcsoportot csak egyszer edzünk mentalitástól. Nyugodtan megedzhetsz mindent 2szer. Azt írtad a kaja és a súlyválasztás rendben van. Semmi gond nem lehet. Nyújtást ne hanyagold el és simán regenerálódsz. Leírhatnám újból az én példámat, de lassan már ismerik az edzéstervemet akik szokták olvasgatni a fórumot.
2015. jún. 11. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!