Egy nap több testrész és héten többször? Nem lesz tőle bajom?
Figyelt kérdés
Ha egy nap több testrészre edzek pl kar+hát és mindre 3-4-5 gyakorlatot csinálok és minden gyakorlatból 4x8-10es sorozatokat csinálok az hatékony? És ha ezt egy héten többször is megismétlem. Pl kedd kar+hát és ugyan ez pénteken is...mell+váll hetfő csütörtök láb szerda+szombat. Kaja rendben van és olyan súlyokkal csinálnám amikell bírom de ki is merítem magam.2015. jún. 8. 19:45
1/4 anonim válasza:
Ettől nem lesz bajod ezt legtöbben így csinálják ezt osztott edzésnek hívják és szerintem hatékonyabb így edzeni szóval nyugodtan csináld !
2/4 anonim válasza:
viszont úgy oszd be h pl hétfő: Mell-Bicepsz és 1 héten elég 1x megedzened minden testrészt tehát ne edzd 1 héten mondjuk 3x a vállad elég 1 héten 1x de akkor rendesen.. előző voltam
3/4 anonim válasza:
A teljes test edzés szerintem sokkal hatékonyabb tömegelni, de hát ti tudjátok...
Egyébként ha mindenképpen osztottat kellene csinálnom, akkor is biztos, hogy egy héten többször megedzenék minden izomcsoportot.
4/4 Dogmatix91 válasza:
Ideje lenne elszakadni ettől a földhöz ragadt 1 héten 1 izomcsoportot csak egyszer edzünk mentalitástól. Nyugodtan megedzhetsz mindent 2szer. Azt írtad a kaja és a súlyválasztás rendben van. Semmi gond nem lehet. Nyújtást ne hanyagold el és simán regenerálódsz. Leírhatnám újból az én példámat, de lassan már ismerik az edzéstervemet akik szokták olvasgatni a fórumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!