Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért eresztek le hamar?

Miért eresztek le hamar?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem ,hogy az miért van ,hogy vasárnaptól csütörtökig edzek és meglesz egy jó forma,de a pihenő két nap alatt lemegy ? Talán mert nem szedek semmit hanem naturba nyomom?
2015. jún. 8. 09:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ÍGY VAN!
2015. jún. 8. 16:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy nincs pénze rá. Viszont ha tudsz vegyél zabpelyhet meg tejet, meg bab vagy lencsekonzervet esetleg tésztát. Ezek talán kijönnek olcsón és lehet velük tömegelni. Koliban szerintem tudsz főzni is.
2015. jún. 8. 17:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Hat szerintem ez butasag . Ha most van kajajegyem nem fogok plusz penzert mas kajat venni a boltba.
2015. jún. 8. 19:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Jah, de ha kevés a menzás kaja, ergo nincs benne elég tápanyag és mennyiségre se lesz elég, akkor majd enni kell pluszban.
2015. jún. 8. 19:25
 15/16 anonim válasza:
15 évesen ne várj profi formát, de ne hagyd abba hirtelen majd egyik napról a másikra megtérül és ku.....ra fogsz nőni, alap formád is jó lesz, csak ne hagyd abba. inzultáljad az izmaid több féle képp.
2015. jún. 8. 19:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Igazabol nem tomegelni szeretnek mert hiaba izmks vagyok a magassagom miatt furcsan nez ki. Szalkasitast tervezem a nyarra.
2015. jún. 8. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!