Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért eresztek le hamar?

Miért eresztek le hamar?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem ,hogy az miért van ,hogy vasárnaptól csütörtökig edzek és meglesz egy jó forma,de a pihenő két nap alatt lemegy ? Talán mert nem szedek semmit hanem naturba nyomom?
2015. jún. 8. 09:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

ilyen nincs!hülyeség

beképzeled vagy nem tudom :) amúgy sincs olyan hogy 1 hét alatt jóforma majd 2 nap és semmi majd megint jó forma ,ilyen egyszerűen nem létezik

2015. jún. 8. 09:24
 2/16 anonim ***** válasza:
Bekepzeled magadnak. Tuti akkor is jo a formád
2015. jún. 8. 09:33
 3/16 A kérdező kommentje:
Érzem . Például a mellem . Mikor hazamegyek kemény és elpuhul.
2015. jún. 8. 09:35
 4/16 anonim ***** válasza:
be vagy durranva azt ennyi.
2015. jún. 8. 10:06
 5/16 A kérdező kommentje:
Hat akkor lehet ez a baj. Azt utalom a legjobban hogy van egy csono olyan ember akik kivannak lokve kozben meg alig birnak el valami sulyt. En meg mar a koromhoz es kadassagomhoz kepest sok sulyal csinalom es nem akar latszodni csak az erom no. 15/f 168cm 63 kg.
2015. jún. 8. 10:17
 6/16 anonim ***** válasza:
Talán mert szarul edzel. Mert te is abba a tipikus csoportba tartozol, akik azt hiszik, hogy attól fejlődik az izom, ha minél nagyobb súlyt dobálsz. Sajnos ez nem így megy. Próbáld ki, hogy visszaveszel jócskán a súlyból, és az adott izomra koncentrálsz. Már az első ismétlés előtt feszítened kell az izmot, és ezt az egész sorozat alatt tartanod kell. Nem az a lényeg, hogy kinyomd a súlyt minden áron(kivéve ha erőemelő vagy), hanem, hogy megdolgoztasd kellőképpen.
2015. jún. 8. 11:02
 7/16 A kérdező kommentje:
Jo feltetelezes csak az a baj ,hogy szabalyodan edzek. El sem tudom mondani ,hogy mennyi konyvet es oldalt olvastam mar el az edzessel kapcsolatban. Sok olyan dolgot tudok amit kell. Szabalyosan vegzem a gyakorlatokat es mivel az elob irtam az erom novekedik . Mindig erzrem az adott izomcsolortot es sok emberrel beszeltem mar . Leginkabb street workout parka jarok es jobb szeretem a fekvotamaszt mint a fekvenyomast.
2015. jún. 8. 11:38
 8/16 Osynho ***** válasza:
És nem esett még szó a legfontosabb dologról: étkezés.
2015. jún. 8. 12:02
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát az étkezésem lehet probléma . :/ Kolis vagyok szoval azt eszem amit adnak. És nem vékony testalkatu vagyok .
2015. jún. 8. 16:23
 10/16 anonim ***** válasza:
A kifogás a buz.iké. Érdekes módon én koliban is tudok úgy kajálni,ahogy terveztem,ki kellene menni talán 1-2 boltba.
2015. jún. 8. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!