Melyik a legjobb pénztárcabarát tejsavó fehérje?
Figyelt kérdés
Sziasztok, jelenleg melyik a legolcsóbb olyan fehérje ami elfogadható minőségű? Eddig Mhn whey prot vásároltam kiegészítésként aminek az íze és az ára is kedvező, de gondoltam rákérdezek hátha azóta van már jobb ár/minőség fehérje.2015. jún. 7. 11:47
1/5 anonim válasza:
Azt hiszem a Stillmass árban jobb, de az minőségileg gyengébb. Íróval van "dúsítva", ezért én nem vennék ilyet. Ha natúr tejsavót veszel, az éri meg a legjobban, de biztos nem lesz gasztronómiai élmény.
2/5 anonim válasza:
Natúr tejsavó alatt természetesen tejsavófehérjét értek.
3/5 anonim válasza:
Stillmass, esetleg myprotein, vagy egyéb ízesítetlen wpc80-ak.
De a legjobban ár/érték arányban, és minden szempontból az MHN-el jársz a legjobban, már én is vagy 10 vödröt elpusztítottam belőle.
4/5 Sowilo válasza:
Amúgy csak az egyik fajta stillmass fehérje van íróval dúsítva, a többi jó.
5/5 anonim válasza:
Nézz szét itt, elég olcsó fehérjék vannak : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!